Een jazzy muziekje op de achtergrond, de heerlijkste huisgemaakte taartjes in de vitrine, een fijne sfeer en dito inrichting. Dat is bijClarence in het kort.

Zo’n zaakje waar je tot rust komt, je thuisvoelt en waar ik uren lang in m’n eentje kan het vertoeven aan het raam uitkijkend op de Piet Heinstraat. Ik smul er van m’n worteltaart en hoor op de achtergrond de recepten van nieuwe taarten besproken worden door meiden met passie. Net als eigenaar Clarence. Kan geen toeval zijn.

Zeven dagen per week geopend, doordeweeks al vanaf 7 (!) uur voor met liefde gezette bakjes koffie. En dat koffie zetten nemen ze er serieus. Heuse latte art trainingen zorgen voor de mooiste én lekkerste bakkies om jouw dag mee te starten. Natuurlijk kun je er ook terecht voor fijne ontbijtjes, heerlijke lunches en vroege borrels. Om 17.00 uur sluiten ze dagelijks hun deuren.

En weet je waar wij nou zo ontzettend blij mee zijn? BijClarence is één van de Haagse schatten die meedoet aan onze Haagse schatten cadeaubon! Want, jawel, we zijn er bijna klaar voor! De bon ontworpen door Helianthe’s Kaartenhuis, al bijna 20 ondernemers aan boord en aan de webshop wordt hard gebouwd door Pits Webdesign. Dit jaar dus geen saaie kerstpakketten of (sinterklaas)cadeaus meer. Onze bon wissel je namelijk in bij de door ons met zorg geselecteerde bijzonder Haagse ondernemingen.
Zij staan nu al te popelen om jullie te verwelkomen.

Binnenkort meer hierover!

Beoordeel deze Haagse schat