Nou ben ik van nature al niet echt een stilzitter, maar sinds de komst van mijn dochtertje lijkt het ‘even helemaal niets doen’ steeds minder vaak voor te komen. Dat verklaart waarschijnlijk ook waarom ik voor mijn verjaardag een uitgebreide relax behandeling kado kreeg bij Joyce Meershoek van Pur Senang. En wat een feestje was dat zeg!

Lekker languit in een stoel, dekentje over mij heen, een bijna twee uur durende gezichtsbehandeling inclusief een heerlijk masker en massage van een schat van een mens! ‘Straks val ik in slaap hoor’, grapte ik nog terwijl Joyce de kamer uit liep voor het in laten trekken van het masker. ‘Geen probleem, ik zorg wel dat je wakker wordt voor de massage, want die is te lekker om te missen’, antwoordde ze. Er daar was werkelijk geen woord van gelogen. Het leek wel alsof ze met vier handen tegelijk mijn gezicht, schouders en nek masseerde. Echt genieten!

Dat is ook waar de kracht ligt van Pur Senang. Met zo min mogelijk gebruik van apparaten, zeer betaalbare en pure behandelingen, volledig afgestemd op de behoefte van diegene die in de stoel ligt. Zo heeft de een meer behoefte aan absolute stilte, terwijl de ander juist graag zijn verhaal wil doen. Wat je wensen ook zijn, Joyce zorgt ervoor dat de tijd even stilstaat.

Voor mij was het er de afgelopen 14 maanden een beetje bij ingeschoten om zo lang achter elkaar stil te liggen, even niets te doen, even tijd voor mijzelf. Nu walg ik persoonlijk nogal van termen als ‘me-time’ en ‘quality-time’, dus spreek ik liever van een onderhoudsbeurtje. En dit is er eentje die wat mij betreft zeker met enige regelmaat terug mag komen! Ben je ook toe aan een APK voor jezelf? Dan is Pur Senang een absolute aanrader.

Pur Senang

Loosduinse Hoofdstraat 1156
2552 AT Den Haag
Website