Als ‘meer cultuur snuiven’ dit jaar ook bij jou hoog op het goede voornemens lijstje stond, heb ik goed nieuws. Zaterdag start theaterfestival Club Lourdes namelijk alweer voor de derde keer. Het Scheveningse theaterfestival dat met gevestigde namen en nieuw talent een sprankelende ode brengt aan het variététheater. Wat je van dit festival kunt verwachten? Verbluffende magie, familiecircus, swingende wereldmuziek en een sprankelende ode aan slapstick. En in de voorjaarsvakantie staan kinderen natuurlijk weer centraal tijdens Krokus Kabaal.  Jij kunt er via ons gratis heen, lees snel verder!

Winnen: kaartjes voor twee!
En dan nu het beste nieuws van deze maandag: jij kunt, uiteraard samen met introducé naar keuze, gratis naar één van de voorstellingen. De voorstelling hebben wij vast voor je gekozen en wordt gespeeld op woensdagavond 12 februari in het Zuiderstrandtheater. Word jij dolgelukkig van een avondje theater en lijkt de voorstelling AZUL jou het einde, laat ons dan in een berichtje weten waarom juist jullie deze twee kaarten moeten winnen. De winnaar maken wij a.s. vrijdagavond bekend.

De voorstelling: AZUL
Alvast een voorproefje op de voorstelling? Komttie:
We gaan het liefst probleemloos op vakantie. Maar juist als je met brandende zon in een opblaasbootje ronddobbert op een heldere en onder een wolkeloze hemel, komt wat je al maanden dwarszit écht naar boven drijven. Marlies neemt je mee in haar poging om het diepste te durven voelen. Langs persoonlijke obstakels, rake observaties en muziekale hoogtepunten. Samenvattend: een spannende theatervoorstelling met een grote muzikale verscheidenheid.

En wees niet gevreesd, dit is uiteraard een andere Marlies, ik ken mijn kwaliteiten 😉