Natuurlijk weet je al láng dat Festival Classique op dit moment in volle gang is. Op de allerlaatste dag van dit festival mogen wij iets heel tofs weggeven: een concert in het reuzenrad op de Pier! Hoe tof is dat? Want even eerlijk hoe vaak krijg je de kans om tijdens een concert zo dicht bij een musicus te zitten? 

Stap in het reuzenrad en geniet van een zomers privéconcert (het wordt zondag prachtig weer!) vol klassieke klanken. Laat je overdonderen door de gedrevenheid van talentvolle gitaristen. Volg de razendsnelle vingers tot in detail, zie  iedere nuance in gezichtsuitdrukkingen. En geniet tegelijkertijd van het panoramisch uitzicht over de zee, het strand en de skyline van Den Haag.

Ik hoor je denken dit wil ik! Meedoen is heel simpel. Laat in een reactie weten met wie jij dit concert op zondagmiddag (14.15-14.30 uur) wilt meemaken en waarom juist jullie dolgraag deze toffe ervaring samen delen. Reageren kan tot en met vrijdagavond 20.00 uur, hierna maken wij de winnaar van de twee toegangskaarten bekend. Enne na je tochtje in het rad kun je mooi door naar de Sail-Out Parade van Sail op Scheveningen.