YES, we beginnen deze week met een wel heel feestelijk nieuwtje. Vanaf vandaag is het Filmhuis Den Haag officieel een Haagse schat! Hoeraaa! Dat betekent dat je vanaf vandaag veel vaker over deze toffe plek gaat horen én dat je nu ook bij het Filmhuis je Haagse schatten cadeaubon kunt inleveren! Om dit te vieren trappen we af met een fijne winactie: 2 vrijkaarten voor de unieke Film Pubquiz, een lekker Kompaan biertje én de voorpremière van de film Niemand In De Stad aanstaande vrijdag. Lees snel hoe je kans maakt!

Aanstaande vrijdag is het zover: de Nederlandse Filmnacht. Tijdens deze avond openen 9 theaters door heel Nederland hun deuren voor de exclusieve voorpremière van Niemand In De Stad. Het Filmhuis Den Haag maakt hier nog een extra bijzonder avondje van, want voorafgaand kan je jouw filmkennis testen tijdens de unieke Nederlandse Film Pubquiz. En natuurlijk mag een lekker Haagse biertje daarbij niet ontbreken. Daar wil je bij zijn toch?

WINNEN
En dan nu de grote vraag. Hoe maak je kans op dat avondje Film Pubquizzen en die exclusieve voorpremière? Heel simpel: laat ons via Facebook, Instagram of onze website weten wie van jouw vrienden de grootste filmkenner is en met wie jij dus zeker weten die Film Pubquiz gaat winnen! Woensdagavond maken we de 2 winnaars bekend.

P.s. Voor diegene die het Filmhuis nog niet (zo goed) kennen: neem zeker even een kijkje op hun website en houd vooral ook onze site goed in de gaten. Er volgt snel een uitgebreide kennismakingsblog met deze nieuwste Haagse schat!