Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en breekt de lichte paniek uit bij het verzinnen van een spetterend kinderfeestje?! Wij helpen je graag een handje! De dames van Betoeterd zorgen namelijk voor de gaafste en meest originele kinderfeestjes. En het leuke is: wij mogen 1 jarige gratis mee laten feesten. Lees snel hoe jij kans maakt.  

Feestmuts op, spotlights aan en feesten maar!
De kinderfeestjes van Betoeterd zijn gegarandeerd een succes. Een feestje aan huis of een feestje in een echt theater, het kan allemaal. Dus zelf geen zin in al dat geregeld? Betoeterd neemt met veel passie en plezier de hele organisatie over. Creativiteit, theater, themafeestjes, poppenkast, u vraagt zij draaien! Met een kinderfeestje bij de enthousiaste zussen Anna en Lora weet je zeker dat er op het schoolplein nog lang over nagepraat wordt.

WINACTIE KINDERFEESTJE
En het allerleukste: wij mogen de jarige (in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar) een gratis feestje aanbieden!
Hoe jij in aanmerking komt voor deze actie? Geef onder dit bericht aan waarom een feestje van Betoeterd absoluut past bij jouw zoon of dochter, de leukste reactie wint. Zo simpel is het. De winnaar wordt vrijdag 24 november via onze website en Facebookpagina bekend gemaakt.

Let op: dit geldt alleen voor de jarige zelf, voor de overige kids (minimaal 5) wordt wel gewoon betaald.