Je kunt er deze zomer bijna niet omheen, het concept buitenbios heeft haar intrede gemaakt in Den Haag en hoe! Vorige week tipten we je al de allerfijnste buitenbiossen voor de komende periode, maar nu mogen we je ook nog eens verblijden met een toffe winactie bij Het Nutshuis

OPEN AIR FILMFESTIVAL: DE WERELD IN JE ACHTERTUIN
Aanstaande zaterdag is het zover, de eerste van vier filmvertoningen in de schitterende stadstuin van Het Nutshuis tijdens het Open Air Filmfestival. Het Nutshuis onderzoekt de relatie tussen de mens als individu en de wereld als geheel. Hoe maken wij allemaal deel uit van dezelfde leefomgeving? Hoe kunnen wij wereldwijde problemen als klimaatopwarming en vluchtelingenstromen zien zonder die op onszelf te betrekken? Een avond waarop je zintuigen geheid geprikkeld worden, je nieuwsgierigheid aangewakkerd wordt en je met nieuwe inzichten de Nutstuin weer verlaat.

WINACTIE
En dan nu waarop je al die tijd al zat te wachten: jij kunt samen met een vriend(in), je buurman, overgroot tante of prille liefde gratis naar de film van a.s. zaterdag! De documentaire ‘Voyage of Time’ staat dan om 21.00 uur op het programma. En had ik eigenlijk al gezegd dat iedere filmvertoning start met een talk & film? De ultieme combinatie tussen verdiepende gesprekken en veelgeprezen films. Wil jij hier absoluut bij zijn? Reageer dan onder dit bericht waarom jullie dit simpelweg niet mogen missen! Reageren kan tot en met woensdagavond 22.00 uur, de winnaars (1 x 2 personen) worden donderdagochtend via onze website en social media kanalen bekend gemaakt.