Omdat je nu eenmaal niet vroeg genoeg kunt beginnen aan je weekendvoorbereiding laat ik jullie op deze maandagavond alvast in de stemming komen.
Voor het derde opeenvolgende jaar organiseert Brasserie OCK zaterdag namelijk het Zomer OCK Festival. Een superfijne afsluiting van deze heerlijke zomer als je het mij vraagt. Enne het allerbeste nieuws van vandaag: wij mogen twee vrijkaarten weggeven! 

Aanstaande zaterdag 25 augustus is het dus zo ver: de derde editie van dit festival in Buitenplaats Ockenburgh dat deze middag en avond wordt omgetoverd tot heus festivalterrein. Het thema van deze editie is ‘de eeuwige jeugd’. En daar kun je je het volgende bij voorstellen: een middag en avond vol live muziek, theater en spectaculaire acts. Van jong talent tot oude rotten in het vak. Van singer-songwriters tot die good old Blues. Klinkt goed toch? Een knusse sfeer, mensen van alle leeftijden, bijzondere optredens en lekker kleinschalig. Als het weer nou ook nog een beetje meewerkt, komt het helemaal goed!

En natuurlijk wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht. Haal jij de lekkerste hapjes bij één van de foodtrucks, of plof je neer op het mooie terras van de Kasserie? Nog niet overtuigd? Meezingen en dansen mag tijdens dit festival, als dat geen feestje wordt! Het festival start om 16.00 uur en duurt tot 22.00 uur en is dus ook nog eens een superleuk uitje voor het hele gezin.

WINNEN
Met wie wil jij a.s. zaterdag absoluut bij dit festival aanwezig zijn om de zomer én de eeuwige jeugd te vieren? Meedoen is heel simpel: reageer voor a.s. donderdag 12.00 uur via onze website, Facebook of Instagram en laat in je reactie weten waarom juist jullie deze twee vrijkaarten moeten winnen. De leukste, meest originele of tranentrekkende reactie maken wij blij met twee kaartjes.