Terwijl de kerstmarkten je om de oren vliegen, je in de auto keihard meezingt met de foutste kerstliedjes, je van borrel naar borrel vliegt en je brievenbus zich langzaamaan vult met lieve kerstwensen, besef je je dat je er niet meer onderuit kunt: it’s beginning to look a lot like Christmas!

WINACTIE
Om nog nèt iets meer in de kerstsferen te komen, hebben wij een heel toffe winactie: jij kunt gratis naar de kerstvoorstelling van cabaretier, acteur, musicalster en zanger Marcel Harteveld. Met zijn voorstelling De Sneeuwengel organiseert hij ook dit jaar het grootste en mooiste kerstfeest van het jaar! Alle ingrediënten zijn aanwezig: een kerstboom, kerstliedjes, lichtjes, glühwein en als hij écht zijn best doet…. misschien ook zijn Engel wel. Theater Pepijn en de Rijswijkse Schouwburg zijn de speellocaties bij ons in de buurt. Donderdag 21 (Rijswijk) en vrijdag 22 (Den Haag) december de data.

REAGEREN
Wil jij kans maken op twee vrijkaarten? Geef dan in een reactie aan waarom juist jij twee kaarten zou moeten winnen voor deze voorstelling. De leukste, mooiste, origineelste, meest tranentrekkende reactie wint. Zo simpel is het. En wordt jouw reactie niet de winnende? Ook dan niet getreurd want dan sturen we jou toch gewoon Marcel z’n nieuwe kerst cd toe?! 

De winnaar wordt a.s. maandag via Facebook en onze website bekend gemaakt.

Gezellige dagen!