Een heerlijk festival, op een unieke locatie, verschillende podia met indrukwekkende acts, buitengewone aankleding, waanzinnige festivalsfeer… En dan ook nog de mogelijkheid om er je tentje op te zetten en wakker te worden naast je eigen buurtbewoners? Dit is je kans!

Volgend weekend is het zover, op 9,10 en 11 september tovert Wijkpark de Verademing zich om tot hèt festivalterrein van Het Circus. ‘Bijna iedereen uit de buurt kent het grasveld bij De Verademing wel, maar niemand had er veel mee. Na de eerste editie van festival Het Circus vorig jaar, blijkt dit eigenlijk een belachelijk logische plek voor een stadsfestival te zijn’, vertelt Hedde Miema, campingbaas van het Festival. Het terrein heeft een weidse setting en uniek uitzicht op de elektriciteitscentrale, maar bovenal: het ligt in de perfecte buurt. Het festival is een echt buurtfestival, 100% Haags en georganiseerd door ondernemers en bewoners van het Regentessekwartier en Valkenboskwartier. Deze buurten zit vol Haagse schatten, en blijkbaar niet alleen de enthousiaste ondernemers zoals Hit & Run, Dutch en Route en Kali Tengah. De wijk zit ook bomvol talentvolle en creatieve buurtbewoners, waarmee de organisatie samen een tof programma heeft neer weten te zetten. Van professionele artiesten tot amateurs die het amateurniveau ver overstijgen, allemaal talenten uit de buurt.

Buurtcamping
Hoe leuk zou het nou zijn, als je net als op Lowlands en Pinkpop ook bij dit festival je tentje op kan zetten? Guess what… Dat kan! Op het festivalterrein vind je tijdens dit weekend de enige echte buurtcamping van Den Haag. Sluit de dag af met liedjes rond een kampvuur en start de dag met een heerlijk gratis ontbijtje van de EkoPlaza uit de Weimar. Campinggasten genieten non-stop van de bijzondere circussfeer!

Winnen
De buurtcamping is in een rap tempo volgeboekt, maar gelukkig hadden wij voor zaterdag de 10e alvast twee plekjes gereserveerd die we met liefde aan één van jullie weggeven. Een unieke kans! Dus zie jij jezelf daar al helemaal zitten, in de huiskamer van het festival? Samen met je verkering, stel vrienden of je gezin? Laat ons dan gauw weten naast wie jij op deze fantastische buurtcamping wilt wakker worden! We verloten 1 plek voor 2 personen, en 1 plek voor 4 personen (de plekken zijn zonder tent, inclusief ontbijt). En om je te verzekeren van een eerlijke kans, plaatsen we een filmpje van de loting bij de bekendmaking van de winnaars! De winnaars worden maandag bekend gemaakt.

Festival Het Circus

9, 10 en 11 september
Wijkpark de Verardeming
Gratis toegang
Website

Het circus