Dames en heren opgelet: we hebben iets tofs weg te geven! Wegens succes van vorig jaar zijn we samen met het Bier en Braadfestival weer op zoek naar de stoerste man van Den Haag. Wie is de man die altijd jouw fietsband plakt, zonder zuchten het vuil buiten zet, zelfs de grootste spinnen verjaagt of er altijd voor zorgt dat alles weer op zijn pootjes terecht komt?

Geef onder dit bericht aan wie jij nomineert voor deze prestigieuze prijs en waarom hij voor jou absoluut de ‘aller-stoerste’ is! En wie weet ben jij, samen met deze gelukkige man uiteraard, de winnaar van het ‘Bier en Braadfestival X Haagse schatten pakket’ op zondag 17 juni. Het pakket bestaat uit een heerlijk middagje varen met vier personen tijdens het Bier en Braadfestival bij Kompaan in de Binckhorst én twee Haagse schatten cadeaubonnen van € 25,- euro per bon!

Nog even wat praktische info voor je op een rij:
• Zondag 17 juni (Vaderdag)
• Boottochtje voor vier personen met Binck boten van 45 minuten (starttijd in overleg), opstapplaats: kade Kompaan
• 2x Haagse schatten cadeaubon van € 25,- euro per bon. In te leveren bij meer dan 50 bijzondere Haagse plekjes en winkels.

En nee deze actie is heus niet alleen voor vaders, maar juist ook voor alle stoere broers, buurmannen, vrienden, opa’s en alle andere stoere mannen.
Reageren kan tot en met zondag 10 juni, maandag 11 juni maken we de winnaar via Facebook en onze website bekend.

PS: het Bier en Braadfestival is sowieso een must go op de 17e. Goed weer wordt geregeld, Kompaan is een toplocatie dus aan biertjes geen gebrek, live muziek – waaronder twee supergave secret sessions – verzorgd door Hummingbird, de lekkerste stoere happen van o.a. Smokey goodness, een toffe kidscorner en natuurlijk vind je er ook weer de stoere mannenmarkt die, weet ik van de afgelopen jaren, ook heel leuk is voor vrouwen. Zien we je daar?