Dames en heren opgelet: we hebben iets tofs weg te geven! Samen met het Bier en Braadfestival zijn wij op zoek naar de stoerste man van Den Haag.
Wie is de man die altijd jouw fietsband plakt, zonder zuchten het vuil buiten zet, zelfs de grootste spinnen verjaagt of er altijd voor zorgt dat alles weer op zijn pootjes terecht komt?

Geef onder dit bericht aan wie jij nomineert voor deze prestigieuze prijs en waarom hij voor jou absoluut de ‘aller-stoerste’ is! En wie weet ben jij, samen met deze gelukkige man uiteraard, de winnaar van een middagje bootje varen, biertjes drinken en burgers eten bij de tweede editie van het Bier en Braadfestival bij Kompaan in de Binckhorst.

Nog even wat praktische info voor je op een rij:

  • Zondag 18 juni (Vaderdag)
  • Boottochtje met de Binckboot van 45 minuten (starttijd in overleg), opstapplaats: kade Kompaan
  • Biertjes en burger na afloop van de rondvaart

En nee deze actie is heus niet alleen voor vaders, maar juist ook voor alle stoere broers, buurmannen, vrienden, opa’s en alle andere stoere mannen.
Reageren kan tot en met zondag 11 juni, maandag 12 juni maken we de winnaar via Facebook en onze website bekend.

PS: het Bier en Braadfestival is sowieso een must go op de 18e. Goed weer wordt geregeld, Kompaan is een toplocatie, live muziek is aanwezig, voor heerlijke happen en de lekkerste biertjes wordt gezorgd en natuurlijk vind je er ook weer de stoere mannenmarkt die, weet ik van vorig jaar, ook heel leuk is voor vrouwen. Zien we je daar?