Terwijl je waarschijnlijk nog moet bijkomen van het afgelopen weekend, blikken wij alvast vooruit naar het weekend wat ons te wachten staat! En wij gaan er voor het gemak maar even vanuit dat je het culinaire Noordzeevisfestival VISSCH natuurlijk al láng in je agenda hebt staan.

Mocht dat nou toch niet zo zijn, nog even een kleine opfrisbeurt: van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli wordt het hart van de Nederlandse visserij, de Scheveningse visafslag, omgetoverd tot VISSCH. Drie dagen lang staat daar de Noordzeevis centraal. Je kan meedoen met toffe kookworkshops, leert van de chefs en geniet van de lekkerste visbereidingen.

WINACTIE
En nu hoor ik je denken: “daar moet natuurlijk wel een lekker wijntje bij gedronken worden”. Geen zorgen, natuurlijk is ook daar aan gedacht. Maar het allerleukste is: wij mogen een flesje wijn en oesters weggeven aan de grootse vis(sch) liefhebber! Dus: bij wie loopt het water in de mond als ‘ie alleen al aan vis denkt en mag op dit unieke festival ab-so-luut niet ontbreken?

Reageer via de website of Facebook op dit bericht en onder alle inzendingen kiezen wij de allergrootste vis fan, zo simpel is het! Reageren kan tot en met woensdag 27 juni 20.00 uur, ’s avonds maken wij via beide kanalen de winnaar bekend.