Yes, we hebben deze week nóg een leuke winactie voor Vaderdag. Want ook dit jaar zijn we weer samen met het Bier en Braadfestival op zoek naar de stoerste man van Den Haag. Wie is de man die altijd jouw fietsband plakt, zonder zuchten het vuil buiten zet, zelfs de grootste spinnen verjaagt of er altijd voor zorgt dat alles weer op zijn pootjes terecht komt?

Geef onder dit bericht aan wie jij nomineert voor deze prestigieuze prijs en waarom hij voor jou absoluut de ‘aller-stoerste’ is! En wie weet ben jij, samen met deze gelukkige man uiteraard, de winnaar van de ‘Fokkerhaven tour’ op zondag 16 juni van 15.00 – 17.00 uur. Een muzikale tour tijdens het Bier & Braadfestival onder begeleiding van een enthousiaste gids. We mogen 2 x 2 kaarten voor deze toffe tour weggeven, dus kom maar op met die nominaties!

En nee, deze actie is heus niet alleen voor vaders, maar juist ook voor alle stoere broers, buurmannen, vrienden, opa’s en alle andere stoere mannen.
Reageren kan tot en met donderdagavond 13 juni, vrijdag 14 juni maken we de winnaar via Facebook, Instagram en onze website bekend.

PS: het Bier en Braadfestival is sowieso een must go op de 16e. Goed weer wordt geregeld, Kompaan is een toplocatie dus aan biertjes geen gebrek, live muziek verzorgd door Hummingbird, de lekkerste stoere happen van o.a. Smokey goodness en Haagse schat Lekker Brood, een toffe kidscorner en natuurlijk vind je er ook weer de stoere mannenmarkt die, weet ik van de afgelopen jaren, ook heel leuk is voor vrouwen. Zien we je daar?