Rol mee op de hete beats bij de rollerdisco, volg een passievolle tangoworkshop, ervaar peper in je…. wodka?! Niet direct wat je zou verwachten bij een museumbezoekje hè! Aanstaande zaterdag staat cultureel Den Haag in vuur en vlam tijdens Museumnacht. Tijdens deze bijzondere avond bezoek je tot in de late uurtjes het speciale programma bij één van de vele musea en culturele instellingen in Den Haag en Voorburg. En weet je wat het leuke is? Wij mogen 3 x 2 vrijkaarten weggeven waarvan 1 x inclusief speciaal Museumnachtmenu bij restaurant Garoeda! Lees dus snel hoe jij kans maakt.

Museumnacht: maak je op voor een verrassend (heet) avondje cultuur snuiven. Het thema van dit jaar is immers niet voor niets in Vuur en Vlam! Naast bekende culturele hotspots zoals het Gemeentemuseum en Escher in het Paleis zijn er ook volop onbekendere plekjes waar je deze avond je zintuigen kunt prikkelen. Van 20.00 tot 01.00 uur openen zij hun deuren speciaal voor jou. Met een spannende, pikante en soms ietwat ondeugende programmering. Wist je bijvoorbeeld dat je in de Kloosterbrouwerij van het  Willibrordushuis een snelcursus filosofie kunt doen, onder het genot van een kloosterbiertje? Of zet jij jezelf op scherp met een peperwodka van Van Kleef na een rondleiding door de voormalige distilleerderij in het Jenevermuseum Van Kleef? Natuurlijk sluit je je avond af rrrrrollend af op de dansvloer van de rollerskatedisco in het Atrium. Geloof mij: dit wil je niet missen! Het hele programma bekijk je trouwens op Museumnachtdenhaag.nl

Ben jij helemaal overtuigd en wil je hier zeker bij zijn? Laat ons dan weten met wie jij deze avond vol spanning en sensatie wilt beleven. Laat je ook nog eens een vurige reactie achter? Dan maak je kans op de hoofdprijs: namelijk twee kaartjes inclusief diner bij Garoeda. Donderdagavond maken we de gelukkige winnaars bekend!

Museumnacht

www.museumnachtdenhaag.nl

Een Museumnacht ticket kost 16,50 per persoon. Daarmee kun je alle deelnemende instellingen met hun verrassende programma bezoeken. Ook is het ticket inclusief gebruik van de speciale pendelbussen en ben je van harte welkom bij de afterparty.