Vind jij het ook altijd zo zonde om je boeketje verse snijbloemen na een week weer weg te moeten gooien? Ga dan eens aan de slag met een ‘ouderwetse’ bloemenpers. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld je eigen gedroogde bloemen in een lijstje te hangen, zoals bij Bar en Zo in de winkel. Super leuk én ook nog eens lekker duurzaam! 

Wij mogen voor aanstaande zondag 24 maart 1 workshop ‘Maak je eigen bloemenpers’ bij Little Green Shop Bar en Zo weggeven. De workshop start om 11.00 uur en is inclusief materialen, verse bloemen, thee, cake én natuurlijk alle kennis van enthousiaste eigenaresse Zoë.

Dit keer geen standaard winactie waarbij je zelf iets kan winnen. Nee, we geven je de mogelijkheid om workshop aan iemand cadeau te doen! 

Wie wordt er volgens jou dolgelukkig van een ochtendje snijden, boren, schuren en stempelen? Wie verdient het om zondag met een eigengemaakte bloemenpers naar huis te gaan? Laat het hieronder weten, en check in je bericht gelijk even of diegene aanstaande zondag ook kan, wel zo fijn 🙂

Vrijdagochtend maken wij de winnaar bekend.