Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Doe maar lekker lokaal!

Doe maar lekker lokaal in december! Met onze kerstpakketten, Haagse schatten cadeaubonnen en de Haagse schatkist steun je onze ondernemers.

woensdag 21 oktober 2020

We kunnen het je niet vaak genoeg zeggen: wij zijn dol op lokaal. Lokale ondernemers, lokale initiatieven, lokale producten, we krijgen er simpelweg geen genoeg van. Met de naderende feestdagen brengen we je daarom heel graag onder de aandacht hoe jij het jezelf in de december feestmaand makkelijk kan maken. En fijne bijkomstigheid hiervan is dat je direct de aangesloten ondernemers van ons platform kunt steunen. Kortom: doe maar lekker lokaal deze sint en kerst!

#1 Lokale kerstpakketten
Nu die heerlijk uitgebreide kerstontbijtjes met collega’s en feestelijke eindejaarsdiners er dit jaar niet in lijken te zitten. En ook die steevast uit de hand lopende kerstborrels op kantoor geen doorgang vinden, ben je natuurlijk op zoek naar een minstens zo fijn alternatief. We’ve got you covered! Want stel je nu eens even voor dat jij één van onze lokale kerstpakketten ontvangt of cadeau doet aan je medewerkers. Een pakket vol met ambachtelijke producten van onze Haagse schatten. Dat wil je toch? We stelden drie pakketten voor je samen, de inhoud vind je hier.

#2 Haagse schatten cadeaubon
Wil jij iemand liever zelf op pad sturen langs één van de ruim 50 lokale ondernemers die ons platform inmiddels rijk is? Ook dat kan! Met onze Haagse schatten cadeaubon stuur je iemand op ontdekkingsreis door onze mooie stad. Hup, van de gebaande paden, nieuwe ontdekkingen doen en je laten verrassen door al die passievolle, unieke, lokale ondernemers.

#3 Haagse schatkisten
Last but not least: onze Haagse schatkist. Eveneens een pakket vol met lokale producten, maar dan niet specifiek gericht op de kerst. Wil je iemand een hart onder de riem steken omdat diegene al maanden thuis aan het werk is, je ouders verrassen nu je ze op het moment minder kunt zien, je medewerkers laten weten dat je, ook op afstand, heel dankbaar bent voor hun inzet? De Haagse schatkist biedt uitkomst.

Tja de keuze is dus niet of, maar hoe jij dit jaar kiest voor lokaal! Enne: neem vooral contact met ons op als je nog vragen hebt, we denken graag mee! Doe maar lekker lokaal.

Geschreven door

Marlies van der Kolk