Cadeaubon bestellen

Via Haagse Schatten verbinden we nieuwsgierige levensgenieters met bijzondere, authentieke ondernemers. We bloggen over onze nieuwste ontdekkingen, zetten onze ‘Haagse schatten’ op de schatkaart, stimuleren samenwerking tussen onze Haagse schatten en houden je op de hoogte van de meest unieke aanwinsten van Den Haag! Zodat je net als wij blijft ontdekken.

Barbara & Marlies

Barbara van Rest

Altijd positief en vrolijk, een tikkeltje chaotisch, maar bovenal een mega aanpakker die moeiteloos bergen werk verzet, dat is Bar. Daarnaast is ze moeder van Isabel en Tobias en verkeert ze al geruime tijd met Sebas.

Marlies van der Kolk

Het is maar lastig om niet mee te gaan in het aanstekelijke enthousiasme van Marlies! Schrijven is wat ze het allerliefste doet, maar borrelen staat op een goede tweede plaats. Verkering met Reinout. Moeder van Lune en Ninte.

Ons team


Marijn Pot

Afgelopen jaar verliet Marijn de hoofdstad voor onze mooie hofstad. Nu speurt ze hier samen met ons naar de lekkerste bakkies, leukste (strand)tentjes en gezelligste kroegen.

Eefje van Look

“Iedereen wil een Eefje in d’r leven!”, zeggen wij vaak gekscherend tegen elkaar. Wij kennen namelijk maar weinig mensen die zo punctueel zijn als onze fijne social media manager!