Cadeaubon bestellen

We steken het niet onder stoelen of banken: wij houden simpelweg van Den Haag. En vinden het daarom fantastisch om enkel voor Haagse opdrachtgevers te werken. Op die manier maken we onze stad niet alleen nog nét een stukje mooier en leuker, maar benutten we ook optimaal ons grote lokale netwerk. We doen dat trouwens vaak niet alleen, maar werken hiervoor samen met andere Haagse bureaus, organisaties en bevlogen freelancers. Omdat we met elkaar Den Haag pas écht op de kaart zetten.

Marlies & Barbara

Marlies van der Kolk

Word dolgelukkig van grootschalige projecten met harde deadlines. Projecten waarmee je een verschil kunt maken. Vind het heerlijk om samen met een team heel hard te werken aan het beste resultaat. Is bevlogen, kritisch en een enorme aanpakker.

Barbara van Rest

Zorgt ervoor dat iedereen binnen een project aan boord is en blijft. Blijft gedurende de opdracht uitzoomen en stuurt bij waar nodig. Stelt kritische vragen, is een echte teamplayer en is pas tevreden als iedereen om haar heen dat ook is.

Klik op de foto voor meer informatie

Een greep uit ons portfolio


Invictus Games The Hague

In opdracht van Gemeente Den Haag mochten wij de Invictus Games, en de verhalen achter dit bijzondere evenement, onder de aandacht brengen bij zoveel mogelijk Hagenaars. Deze fototentoonstelling was daar o.a. het resultaat van.

Olympic Festival

Het grootste side event van de Olympische Spelen vond voor de tweede maal plaats op het Scheveningse sportstrand. In opdracht van TIG Sports brachten wij als projectleiders ‘Tokyo in Town’ de Haagse wijken in.

Sail op Scheveningen

Voor dit internationale maritieme evenement in de haven van Scheveningen waren wij verantwoordelijk voor de gehele communicatie. Van de communicatiestrategie tot publiekscommunicatie en van de social media tot PR.

Royal Christmas Fair

Voor de jaarlijkse Royal Christmas Fair op het Lange Voorhout mogen wij sinds 2018 de PR en online communicatie verzorgen. Iedere keer weer een mega mooie afsluiting van het jaar!

Grote Kerk

Sinds 2020 zijn wij vaste communicatiepartner van deze unieke evenementenlocatie in hartje Den Haag. We fungeren als sparringpartner, geven gevraagd en ongevraagd advies, bewaken de communicatiedoelstellingen en helpen om deze te bereiken.

Foodfestival VISSCH

Voor Foodfestival VISSCH mochten wij in 2018 en 2019 de online communicatie en PR verzorgen. Van een bloggersevenement tot gave winacties. Van persberichten tot interviews op de Scheveningse visafslag.

Het platform

Naast ons communicatie- en projectmanagementbureau is Haagse Schatten een platform dat nieuwsgierige levensgenieters verbindt met zo’n 60 bijzondere en authentieke ondernemers. We bloggen over onze nieuwste ontdekkingen, zetten onze ‘Haagse schatten’ op de schatkaart, stimuleren lokale samenwerking en verbinden deelnemende ondernemers. Nieuwsgierig geworden? Kijk vooral verder rond op deze website.