Cadeaubon bestellen

Op ontdekkingsreis

Met onze Haagse Schatten cadeaubon kun je op ontdekkingsreis door Den Haag. Je kiest uit ruim 60 ondernemers waar jij je bon wilt besteden. Het totale overzicht van deelnemende Haagse schatten vind je op onder het kopje ‘De schatten‘. Hier start jouw ontdekkingsreis. Maak vast kennis met onze ondernemers, lees de blogs over deze schatten en maak de keuze waar jij je bon wilt besteden.

Onze unieke lokale ondernemers

Ondernemers met uiteenlopende producten, diensten en verhalen. Toch is er één ding wat zij gemeen hebben: de passie voor wat ze doen en de liefde voor Den Haag. Of je nu binnenloopt bij The Chocolate Shop, sushi eet bij de Sushimeisjes of je eerste surfles neemt bij Aloha.

Door heel Den Haag

En die ondernemers vind je door de hele stad. Van Escamp tot Loosduinen. Van het Centrum tot Haagse Hout. Door de enorme diversiteit in aanbod en spreiding door de stad is er voldoende te ontdekken voor iedereen. Van jong tot oud. Voor de sportieveling, de bourgondiër én de cultuurliefhebber.

Handig om te weten: wij hebben met onze Haagse schatten afgesproken dat er 1 cadeaubon per persoon ingewisseld kan worden.

Bestel de Haagse Schatten cadeaubon bij ons in de webshop, óf koop hem bij onze fysieke verkooppunten: Brute Bonen, La Paulowna Boutique Hotel, Couqou, De Zelfspot en Bloemenwinkel de Iris.

Veelgestelde vragen

Hoe lever ik mijn Haagse Schatten cadeaubon in?

Door met je cadeaubon naar één van onze Haagse schatten te gaan en de bon daar als betaalmiddel in te leveren bij je aankoop. Wil je de bon inleveren bij een ondernemer zonder fysiek verkooppunt, stuur deze ondernemer dan een mailtje om een afspraak te maken over het inleveren van de bon.

Bij welke Haagse schatten kan ik mijn cadeaubon inwisselen?

Je kunt de Haagse Schatten cadeaubon inleveren bij alle ondernemers die op onze website vermeld staan.

Moet ik het bedrag op de bon in 1 x uitgeven?

Ja, de bon dient in 1 x besteed te worden. Bedenk of je bij jouw gekozen Haagse schat het bedrag van de bon in 1 x kunt/wilt besteden, of nodig gezellig iemand uit om met je mee te gaan.

Hoe lang is mijn cadeaubon geldig?

De cadeaubon is twee jaar geldig. De geldigheidsdatum staat vermeld op de achterkant van de cadeaubon.

Kan ik mijn cadeaubon ook in webshops besteden?

Ja zeker! Een aantal van onze Haagse schatten heeft een webshop. Wil je de bon gebruiken voor een product uit een webshop of inzetten voor een activiteit waarvoor je online moet reserveren, neem dan even contact op met de betreffende Haagse schat. Zij hebben namelijk de unieke code op de achterzijde van de bon nodig om de bon in te kunnen nemen.

Als het bedrag op de cadeaubon lager is dan het product of de dienst, moet ik dan bijbetalen?

Dat klopt inderdaad. Het bedrag vermeld op de cadeaubon gaat van je totaal bestede bedrag af, de rest moet je zelf bijbetalen.

Kan ik de cadeaubon bij meerdere Haagse schatten inleveren?

Het bedrag op de cadeaubon moet in 1 x besteed worden, dat betekent dat het helaas niet mogelijk is om de bon bij meerdere Haagse schatten in te leveren.

Mag ik meerdere cadeaubonnen in 1x inleveren?

Nee, we hebben met onze Haagse schatten afgesproken, dat je 1 cadeaubon per persoon mag inwisselen. Meerdere keren terugkomen bij de zelfde schat mag natuurlijk altijd 🙂

Wat is de levertijd van de bestelling?

We doen ons uiterste beste om bestellingen die voor 17.00 uur binnen komen, dezelfde dag nog te versturen. Heb je met spoed een cadeaubon nodig, bel of app ons dan gerust, dan zoeken we samen naar een passende snelle oplossing. Je kunt de cadeaubon bijvoorbeeld bij ons kantoor in The New Farm afhalen op doordeweekse dagen.

Waar kan ik de cadeaubon kopen?

Je kunt de cadeaubon bestellen bij ons in de webshop en kiezen voor versturen of afhalen. Kies je voor afhalen dan kun je de bon op ons kantoor in The New Farm komen ophalen. We hebben altijd even overleg over een geschikt moment hiervoor. Of ga langs bij een van onze fysieke verkooppunten: Brute Bonen, La Paulowna Boutique Hotel, Couqou, De Zelfspot en De Iris