Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

De Zelfspot

Scheveningen is een bijzondere woonkamer rijker: De Zelfspot. Een koffiebar en studio in één waar mentale gezondheid centraal staat.

Haagse happiness

Scheveningen is een bijzondere woonkamer rijker. In de Badhuisstraat vind je vanaf nu namelijk De Zelfspot. Een koffiebar waar ontmoeting en zelfreflectie centraal staan. Een moment van rust in je hectische dag. Maar ook een plek om in verbinding te komen met anderen of jezelf. Niet te zwaar en serieus, vandaar de naam Zelfspot. 

Koffie als verbindende factor

Als eigenaar Rens hardop droomt dan doet ‘ie dat namelijk over een wereld waar veel meer mensen in verbinding staan met elkaar. In verbinding met jezelf, met anderen, met je omgeving, de natuur. Omdat als je in verbinding bent er een goede balans is tussen actie en stilstaan. Precies die balans wil Rens in deze unieke koffiebar ook tot stand brengen. Koffie als verbindende factor. Een bakkie na een inspiratievolle sessie. Een bakkie om je dag op te starten. Een bakkie dat leidt tot een spontane ontmoeting.

Activiteiten in de studio

Naast koffiebar is De Zelfspot ook een studio. En in die studio vinden vanaf nu heel regelmatig toffe activiteiten plaats. Een lesje yoga of ademhalingssessie. Een coachinggesprek of fijne meditatie. Het kan allemaal in de studio. Een plek om (meer van jezelf) te ontdekken en gewoon van een echt lekker bakkie koffie te genieten. Ben je op zoek naar een te gekke ruimte voor jouw activiteit? Dan kan De Zelfspot ook zomaar eens jouw locatie zijn.

– De Zelfspot opent op zaterdag 18 november haar deuren –