Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haagse Papa’s

Vaderdag! Wij tippen je de beste lokale cadeaus! Van Haagse biertjes tot een ontbijt op bed, het EK kijken op het strand of een authentiek Frans diner.

zondag 9 juni 2024

Op pad met paps

Heb jij zo’n vader die nooit cadeauwensen heeft? Neem je paps gewoon gezellig mee op pad! Bij Boulderhal Walhalla en Boulderhal de Campus kun je op Vaderdag gratis je vader meenemen met klimmen!

Of volg een bijzondere ‘Free Your Feet’ workshop bij De Zelfspot waar je je eigen ‘barefoot’ sandalen gaat maken en leert over een natuurlijke (hard)loopbeweging.

Voor de dorstige vader

Haagse vaders geef je natuurlijk écht Haags bier. En Haagser dan Eiber wordt het niet! Bestel z’n favoriete biertje, een sixpack met verschillende smaken of geef een bierproeverij ticket cadeau!

Geen bier-fan? Scoor een goede fles wijn bij Porte Reffe in de Vlierboomstraat. De perfecte wijn voor de start van de zomer? Hebben ze.

Of geef iets bijzonders uit de kloosterwinkel Monastic Store in de Oude Molstraat! Bij deze bijzondere ontmoetingsplek koop je ambachtelijke producten uit Franse en Nederlandse kloosters.

Hup Holland

De eerste wedstrijd van Nederland op het EK voetbal en Vaderdag op dezelfde dag? Daar moet je gebruik van maken!

Bij BLOW hebben ze een knaller van een brunch voor je klaarstaan: de Big Boy Brunch’, met alles wat vaders lekker vinden. Blijf na de brunch gezellig hangen voor een borrel en het EK live op 2 schermen!

Haags Hoog heeft de (Eiber) biertjes al koud staan, de borrelhappen klaar voor de frituur en een heus groot scherm waar ze de wedstrijd op uitzenden. Kortom, de perfecte plek voor een middagje voetbal kijken!

Bij Strandhuis Mavi zetten ze op Vaderdag de bbq aan en kun jij met een koud biertje op het strand live meekijken naar de wedstrijd. Blijer krijg je je vader niet!

Liefde gaat door de maag

Verras je vader met ontbijt op bed op Vaderdag! Bestel een heerlijke Vaderdag ontbijtbox bij De Bij Keuken en krijg de box ‘s ochtends thuisbezorgd (in Den Haag en omstreken). Scheelt een ochtendje sinaasappels persen en croissantjes rollen.

Of geniet van je ontbijtbox aan boord bij The Hague Boat! Om 10:00 uur vaart de boot vanaf Den Haag centraal via de Haagse grachten door de stad en smul je onderweg van een heerlijk ontbijtje aan boord!

rechtstreex vaderdag

Voor vaders die van koken houden moet je bij Rechtstreex zijn. Verse producten uit de regio, allemaal met een bijzonder verhaal. Zoals de sojasaus van Tomasu, de enige micro gebrouwen sojasaus in Europa. Lekker lokaal dus!

Altijd goed: neem je vader mee uiteten. Wij tippen je Le Café in de Oude Molstraat, een knus café die met zijn authentiek Franse kaart en Restaurant Baardman op de Theresiastraat, waar je bijzondere Mediterraanse gerechten eet. Beiden sfeervol met goed eten en geliefd bij veel vaders.

Vaderdagcadeautje? De Haagse Schatten cadeaubon!

Lastig kiezen? Geef alle cadeaus in één! De Haagse Schatten cadeaubon is in te leveren bij meer dan 60 Haagse ondernemers. Van restaurants tot sportieve activiteiten, een bierproeverij en culturele uitstapjes.

Bestel de bon via de webshop of bij één van de 5 verkooppunten.

En voor iedereen die op Vaderdag zijn of haar vader moet missen: een hele dikke digitale knuffel van ons!

Haagse Schatten cadeaubon lokale bon Den Haag

Geschreven door

Eefje van Look