Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Boulderhal de Campus

Boulderhal de Campus is een plek die het verdient om ontdekt te worden. Ga lekker klimmen, klauteren, sporten en ontspannen bij deze Haagse schat!

Haagse happiness

Deze grootste boulderhal van Nederland is een plek die het simpelweg verdient om ontdekt te worden. Verstopt tussen de vele autohandelaren aan de Kerketuinenweg in een niet al te bruisend stukje Den Haag vind je deze plek waar sporten, chillen en ontmoeten centraal staat. Zo’n plek waar je, zodra je binnenstapt een hele fijne vibe voelt.

Boulderen, ehh wat?

Ok. Even een korte cursus ‘boulderen voor leken’: boulderen is een variant op de klimsport. Klimmers puzzelen zich een weg omhoog op een op kleur uitgezet parcours, ook wel een boulder genoemd. Na het bereiken van de top op de maximaal 4,5 meter hoge wand kan je veilig afspringen op een dikke valmat. Je hoeft dan ook niet met een touw te klimmen, wat deze klimsport heel toegankelijk maakt.

Klimmen in de open lucht

En dat boulderen doe je natuurlijk bij de Haagse schatten van Boulderhal de Campus. In de hal vind je tientallen routes. En sinds de zomer van 2021 hebben ze ook een aantal klimroutes buiten gemaakt. Dus in de zomer lekker buiten klimmen, een verwarmend zonnetje op de rug en een lekker biertje buiten op het terras wanneer je klaar bent met klauteren. Klinkt toch fantastisch?

boulderhal de campus Den Haag activiteit

Voor ieder niveau

Ben je enthousiast, maar heb je nog geen boulder ervaring? Geen paniek! Voor ieder niveau zijn er parcours om af te leggen. Een portie creativiteit en sportiviteit is voldoende om hier de uitdaging aan te gaan. Klimmen en klauteren voor jong en oud en beginner en professioneel dus.

En ben je nieuw? Maak dan een afspraak voor een (gratis) introductieles en kom erachter of de ware klimgeit in jou aangewakkerd wordt.

Cadeaubon van Haagse Schatten den haag lokaal cadeau

Ook bij Boulderhal de Campus kun je je Haagse Schatten cadeaubon inleveren. En doe zo’n sportief dagje uit ook eens cadeau aan een ander! 

Elke euro die jij uitgeeft aan de bon wordt gegarandeerd besteed bij een lokale onderneming in Den Haag. Zo kunnen we met elkaar blijven genieten van de Haagse hotspots van al die enthousiaste, gedreven Haagse ondernemers. Inmiddels zijn er ruim zestig Haagse schatten waar je je bon kunt inleveren.

Koop ‘m in onze webshop, of ga langs bij een van onze schatten waar je de cadeaubon fysiek kunt aanschaffen.