Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Porte Reffe

Zei iemand wijn? Dan moet je serieus bij Porte Reffe Wijnen in de Vlierboomstraat zijn. Met meer dan 250 verschillende flessen in de winkel. Cheers!

Shop till you drop

Porte Reffe

Net als wij dol op wijn? Dan is Porte Reffe in de Vlierboomstraat simpelweg waar je moet zijn. Een ruim opgezette winkel met een mega groot assortiment avontuurlijke wijnen afkomstig uit heel Europa. Wat deze ruim 250 verschillende flessen met elkaar gemeen hebben? Ze zijn allemaal afkomstig van kleinschalige wijnbouw. 

Iedere fles een verhaal

Het leuke aan wijnwinkel Porte Reffe? Dat eigenaar Marthijn echt over iedere fles, je mag de proef op de som nemen, een verhaal te vertellen heeft. Over de afkomst, de bijzondere druivensoort, de rijping…

Met passie en enthousiasme ga je hier geheid met een verrassend flesje de winkel uit. Van heel betaalbare flesjes tot de wat meer exclusieve fles voor dat ene bijzondere moment.

porte reffe Wijnwinkel Den Haag

Liefde voor ambachtelijke wijn

Leuk om te weten: Porte Reffe is een verbastering van het woord ‘Porte Greffe’ dat letterlijk ‘onderstam’ betekent. De Amerikaanse onderstam heeft ooit de Europese wijncultuur gered van de ondergang.

In de 19e eeuw werd de Europese wijnbouw geteisterd door Phylloxera. Deze druifluis vreet aan de wortels van de wijnstokken en vormde een grote bedreiging voor de wijnbouw in Europa. Mogen we even een applausje voor de deze onderstam? Dankzij hen drinken wij nog wijn!

Cadeaubon van Haagse Schatten den haag lokaal cadeau

Met je Haagse Schatten cadeaubon kun je ook terecht bij Porte Reffe. En gun je iemand anders ook zo’n heerlijk luxe flesje? Koop de bon dan in onze webshop, of ga langs bij een van onze schatten waar je de cadeaubon fysiek kunt aanschaffen.

Het mooie is, elke euro die jij uitgeeft aan de bon wordt gegarandeerd besteed bij een lokale onderneming in Den Haag. Zo kunnen we met elkaar blijven genieten van de Haagse hotspots van al die enthousiaste, gedreven Haagse ondernemers. Inmiddels zijn er ruim zestig Haagse schatten waar je je bon kunt inleveren. Voor ieder wat wils dus!