Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

5 x zet jouw vader in het zonnetje

Deze zondag is het Vaderdag. De dag dat jouw vader nog net een beetje extra liefde verdient. Hoe vul jij deze dag in?

maandag 13 juni 2022

Deze zondag is de derde zondag van juni en we weten natuurlijk allemaal wat dat betekent! De dag dat alle vaders in het zonnetje worden gezet. Een dagje die geheel in het teken staat van alle lieve papa’s, die deze dag net een beetje extra verwend mogen worden. Wat wordt het dit jaar? Misschien een dagje samen op stap of juist een mooi cadeau? Soms maakt het niet eens uit wat het wordt, maar is het al genoeg om gewoon even samen te zijn. Samen een goed gesprek voeren met een lekker glas wijn of samen herinneringen ophalen aan vroeger. Lees snel verder en haal je dosis inspiratie voor jouw Vaderdag! 

#1. Samen genieten van wijn én live muziek bij Loft

Wat is er nou leuker dan lekker samen op pad met Vaderdag om samen nieuwe herinneringen maken. Zeker als daar ook nog een lekker muziekje bij gespeeld wordt én je kan genieten van heerlijke wijntjes! Zin in zo’n middagje? Kom dan zondag samen naar Café Loft. Geniet daar van de jaarlijkse zomerproeverij van Mme Bouquet, waar een serie biologische zomerwijntjes voor je klaarstaat. Op de achtergrond een lekker muziekje van Yellofox en natuurlijk een hoop lekkere hapjes! Reserveer een tafeltje voor jullie twee en geniet samen van een avondje vol goede gesprekken, lekker eten en feestelijke drankjes. Zo bezorg jij jouw vader een onvergetelijke Vaderdag!

#2. De Eiber Bier & Boot tour

Houdt jouw vader van bier? Dan is dit het ideale cadeautje! Een varende bierproeverij door Den Haag. Eiber Bier en The Hague Boat hebben hun krachten weer gebundeld en deze prachtige dag georganiseerd. Dus haal nu je ticket voor jou en je vader en geniet samen van een dag varen door Den Haag én het proeven van heerlijke biertjes onderweg! Zeker weten dat jij met dit cadeau punten scoort bij je Pa!

#3. Sunday Brunch bij Proefboutique

Een heerlijke tip voor een lekker luie zondagse Vaderdag. Neem je vader mee naar Proefboutique voor de maandelijkse Sunday Brunch. Ja, je leest het goed! Deze brunch is er dus elke maand. Misschien een leuke nieuwe traditie voor jou en die vader van je. Elke maand verandert de borrelplank, dus je hoeft niet bang te zijn voor herhaling. Deze zondag is de aftrap, echt een uniek cadeau voor Vaderdag dus! Kijk via de link hoe je kan reserveren en wat er op het menu staat. Je bent gewaarschuwd, hier krijg je honger van!

#4. ‘Jij bent mijn Binck’

Met deze openingszin is Vaderdag al helemaal gemaakt natuurlijk! Een event speciaal voor brutale kinderen en hun papa’s. Vind jij jouw man en kind(eren) thuishoren in die categorie, stuur ze dan zondag gezellig samen naar de Binckhorst voor een dag vol avontuur. Samen knutselen aan een plantenbak of vogelhuisje, samen een fikkie stoken, graffiti kunstwerken maken en op schattenjacht met Haagse schat Trashure Hunt. Dit zijn zomaar een aantal activiteiten van deze dag. Een dag waarop papa lekker de hele dag de Binck uit kan hangen en waarop de kids lekker kunnen ravotten. Top combi toch?

#5. Soms is een cadeautje ook goed!

Niet iedereen is natuurlijk vrij met Vaderdag, ook daar is aan gedacht. Hier wat inspiratie voor een leuk cadeau, speciaal voor jouw vader! Wat dacht je van een heerlijke fles wijn bij Porte Reffe, met natuurlijk de uitnodiging die samen op te drinken. Verras je vader met een speciaal Vaderdag ontbijtje uit de Bijkeuken. Zo wordt jouw vader vast heerlijk wakker. Geen tijd voor de varende bierproeverij? Geef hem dan zijn eigen proeverij met een mooi bierpakket van Eiber. De Haagse Schatten cadeaubon is natuurlijk ook een uniek cadeautje. Laat hem zelf iets uitkiezen en met de juiste sturing, vraagt die jou dan vast mee!

Geschreven door

Renee Dekkers