Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Café LOFT

Een ware aanwinst in de Vruchtenbuurt: Café LOFT. Een toffe ontmoetingsplaats in de oude Jeruzalemkerk. Waar lekker eten, yoga en kunst samen komen!

Haagse happiness

Café Loft

De reden waarom mening inwoner van de Vruchtenbuurt en ver daarbuiten met grote regelmaat naar de kerk gaat: Café Loft. In de Jeruzalemkerk aan het Pomonaplein vind je namelijk een bijzondere ontmoetingsplaats. Een plek waar horeca, ondernemen en ontspannen bij elkaar komt. Een waar pareltje als je het ons vraagt!

Rust & Ruimte

Het bijzondere aan deze locatie is wat ons betreft de rust en ruimte die je ervaart als je er binnen stapt. De enorme ramen, de hoge ruimtes en de lichtinval maken van Café Loft een plek waar je gewoon graag komt. Om te eten, te werken of snel een bakkie te doen.

Chocolade, yoga, kunst & cadeaus

In Café Loft vind je veel meer dan alleen horeca. In de kerk zijn namelijk ook een fair trade cadeauwinkel, een koffie & chocolade atelier en een yoga school gevestigd. Bij Loft volg je dan ook toffe workshops, ontspannen lesjes en je koopt er mooie en eerlijke producten. Stuk voor stuk ondernemers met passie en een mooi verhaal.