Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

TrashUre Hunt

Maak kennis met Haagse schat TrashUre Hunt en zie wat jij kunt doen om de Haagse stranden schoon te houden. Wil je je cadeaubon doneren? Ook dat kan!

Haagse happiness

TrashUre Hunt

Het doel van TrashUre Hunt is even simpel als uitdagend: het terugdringen van zwerfafval. En met het Scheveningse strand als grootste speelveld, zitten ze voorlopig nog wel even in de wedstrijd. Van de gevonden schatten worden kunstwerken gemaakt, die op het strand en andere locaties te bewonderen zijn. Door mensen daadwerkelijk zelf in actie te zetten en een portie educatie hoopt de organisatie gedragsverandering in gang te zetten.

In actie tegen zwerfaval

De allergrootste schat van Den Haag? Dat is met stip het strand als je het ons vraagt. Aan het strand kan maar weinig tippen, toch gaat helaas niet iedereen op de juiste manier met deze unieke plek om. De mensen van TrashUre Hunt zetten zich daarom met hun hele ziel en zaligheid in om het zwerfafval op het strand én op andere plekken tegen te gaan. Ze brengen milieuproblemen op een toegankelijke, effectieve en ludieke manier onder de aandacht. Op spelende en ludieke manieren wordt met groepen kinderen, tieners en volwassenen op zwerfafval gejaagd. Naast deze activiteiten verzorgt TrashUre Hunt onder meer lezingen en workshops voor het bedrijfsleven, de overheid en particulieren.

Ons goede doel

En dat verdient wat ons betreft een podium. TrashUre Hunt is daarom één van onze goede doelen. Wil jij je als vrijwilliger inzetten of wil jij je cadeaubon doneren aan dit goede doel? Neem dan contact op met Claske via: 06 – 29038038 of stuur een mailtje naar: info@trashurehunt.org. Het volledige bedrag van de cadeaubon wordt aan TrashUre Hunt gedoneerd.