Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Een ultiem dagje Scheveningen

Een dagje Scheveningen mag natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw Haagse zomer! Daisy zet een paar fijne tips voor je op een rij.

dinsdag 2 augustus 2022

Wie aan Den Haag denkt, denkt vaak ook aan Scheveningen. Een dorp op zich, maar toch hartstikke onderdeel van Den Haag. Natuurlijk is Scheveningen the place to be(ach) wanneer de zon schijnt, maar ook met minder lekker weer kun je er prima vertoeven. Weer of geen weer, we hebben een ultiem dagje Scheveningen voor je samengesteld. Leuk voor volwassenen, maar ook leuk om met kids te doen!

TrashUre Hunt

Je start je dag in de Keizerstraat waar je (met een bakkie to go van één van de zaakjes daar) lekker naar het strand loopt. De eerste activiteit van de dag staat op de planning: ‘TrashUre Hunten’. Door dit toffe initiatief worden milieuproblemen op een ludieke manier onder de aandacht gebracht én aangepakt! Ga ook op schattenjacht en maak van je gevonden vondsten samen met TrashUre Hunt de mooiste kunstwerken! Niet alleen leuk voor kids en tieners, maar ook voor volwassenen.

The Shore

Van dat harde werken krijg je natuurlijk hartstikke trek, dus gaan we naar The Shore om hun befaamde pancakes te eten! De keuze is reuze en je kunt zelf kiezen hoeveel je er wilt. Bij The Shore maken ze trouwens ook de lekkerste Roast Factory bakkies koffie voor je. En dat vinden we nou tof, Haagse schatten die elkaars producten verkopen! En wat The Shore nog meer zo favoriet bij ons maakt, is dat ze super duurzaam zijn, 100% biologische producten gebruiken en dat ze ‘waste free’ hun eten serveren. Dat scheelt weer afval op het strand, want ja, dat heb je tenslotte net al opgeruimd met het TrashUre Hunten ;-).

Aloha

Met een goede bodem van pancakes is het tijd om het water in te gaan voor een surfles. En dat doen we bij de fijne buren van Aloha. Eten laten zaken, wetsuit aan, surfboard mee (kan gewoon gehuurd worden) en gaan! Laat je verrassen door het fijne gevoel dat je krijgt als je een golf pakt. Dat gevoel is magisch!

Na het surfen kun je nog even lekker bijkomen op het heerlijke terras met een vers sapje of een welverdiend biertje (met bitterballen!). Ik weet zeker dat je moe en voldaan terugkijkt op een ultiem dagje Scheveningen!

Geschreven door

Daisy Mostert