Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Strandpaviljoen Aloha

Aloha: een pareltje aan het Scheveningse strand waar intimiteit en kwaliteit centraal staan en het 365 dagen per jaar om surfen, shoppen en eten draait!

Happies & bakkies

Strandpaviljoen Aloha

The place to be voor surfliehebbend Den Haag en iedereen die net als wij simpelweg hoopt ooit zo’n stoere surfer te worden, maar nu vooral geniet van de chille sfeer die er heerst. Naast surfen staat bij Aloha lekker eten centraal en hebben ze ook nog eens een toffe surfshop, 3 in 1 dus en een gevaarlijk fijne combi!

Surfen, shoppen en eten

Wat Aloha zo bijzonder maakt is dat het een strandtent, een surfschool én een toffe winkel in één is. Of je er nu komt voor een nieuwe bikini, een lunch met uitzicht op zee of voor je eerste surfles. Aloha is waar je moet zijn. Een fijne laid back sfeer, die je eigenlijk niet zo goed kunt beschrijven, maar gewoon moet voelen.

Lekker lokaal

Een strandpaviljoen waar kwaliteit en intimiteit centraal staan. Waar de producten zoveel mogelijk lokaal worden ingekocht en waar alles dus draait om eten, surfen en shoppen. En da’s een combinatie waar wij wel aan kunnen wennen. Bij Aloha geen poespas, maar gewoon een echt fijne plek waar je eigenlijk niet meer weg wilt.