Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Op pad met je Haagse Schatten cadeaubon

Heb jij nog een Haagse Schatten cadeaubon liggen thuis? Lees dan snel verder en ga op ontdekkingstocht, gewapend met jouw Haagse Schatten cadeaubon.

woensdag 25 mei 2022

Het moment dat je de kasten eens gaat opruimen en allerlei leuke dingen tegenkomt waarvan je was vergeten dat het in je kast lag. Zo’n moment had ik deze week! Wat kwam dáár in een keer voor leuks tussen alle boekjes en tijdschriften tevoorschijn? Juist ja, de voor mijn verjaardag gekregen Haagse Schatten cadeaubon! Dat was nog eens een aangename verrassing! Heb jij nou zelf ook nog zo’n leuke cadeaubon thuis liggen? Dan wordt het hoog tijd om op pad te gaan en een van die bijzondere lokale ondernemers te ontdekken. Weet je niet zo goed waar te beginnen? Lees dan snel verder, dit 4-stappenplan helpt je direct op weg!

Stap 1. Waar ga ik mijn bon inleveren?

Oké, de eerste vraag na het vinden van jouw cadeaubon, is natuurlijk waar je ‘m gaat inleveren. Inmiddels zijn er 60 Haagse Schatten aangesloten, dus de keuze is reuze! Weet je wat, pak de Schatkaart er even bij. De papieren versie wordt geleverd bij je cadeaubon, zodat jij op ontdekkingsreis kan door Den Haag, zonder te verdwalen tussen al deze schatjes.

Want die bijzondere lokale ondernemers, die vind je door de gehele stad. Van Escamp tot Loosduinen. Van het Centrum tot Haagse Hout. Door de enorme diversiteit in aanbod en spreiding door de stad is er voldoende te ontdekken voor iedereen. Van jong tot oud. Voor de sportieveling, de bourgondiër én de cultuurliefhebber.

Stap 2. We maken de keuze een beetje makkelijker!

Onze inmiddels 60 Haagse Schatten zijn ingedeeld in 3 categorieën, zo maken we hopelijk de ontdekkingsreis en de keuze een beetje overzichtelijker. Heb jij zin in een lekker middagje lunchen of een avondje tafelen? Kijk dan in de categorie ‘Happies & Bakkies’ voor de lekkerste plekjes. Wat dacht je van een lekkere lunch bij strandpaviljoen Aloha of in de verborgen stadstuin van Juni Café.

Zin om eens iets leuks voor jezelf te kopen, ga dan voor de schatten die horen bij het lijstje ‘ Shop till you drop’. Van een huis vol planten dankzij Little Green Shop of een nieuwe outfit bij Couqou.

Juist een keertje iets heel anders, denk aan een middagje Boulderen of een nachtje weg in een van de prachtige kamers van La Paulowna Boutique Hotel? Kijk snel in de categorie ‘Haagse Happiness’ en kies de schat waar jij het meest blij van wordt!

Stap 3. Yes, de keuze is gemaakt!

Na het scrollen door het aanbod van bijzondere ondernemers en het bepalen waar jij het meest zin in hebt, is het tijd om de bon daadwerkelijk te gaan verzilveren! Dit doe je natuurlijk bij de Schat zelf. Spring op je fiets en ga richting jouw uitgekozen Haagse schat. Reken af met de cadeaubon en maak jezelf en de lokale ondernemer blij! Want waar jij je bon ook uitgeeft, je draagt direct bij aan het steunen van een lokale ondernemer. Dit voelt toch nog net een stukje beter he?

Heb je iets gezien in de webshop van een Haagse schat? Ook dat kan gewoon! Neem contact op met de ondernemer zelf en deel de unieke code die op de achterkant van jouw cadeaubon staat. Zij helpen je verder en voor je het weet ligt jouw pakketje op de deurmat. Zo makkelijk kan het zijn!

Stap 4. Nog een keertje!

Wij wisten natuurlijk al lang dat je blij wordt van zo’n ontdekkingsreis door Den Haag, zeker met de cadeaubon op zak. Dus surf naar onze webshop en maak iemand anders ook blij met deze lokale beleving! Ideaal voor een verjaardag, bedankje voor de meester/juffendag of gewoon zomaar omdat je iemand een schat vindt.

Voor jezelf eentje bestellen, mag natuurlijk ook. Wij vertellen niks door! Natuurlijk mag je altijd delen waar jij je cadeaubon hebt ingeleverd, dit vinden wij alleen maar leuk en onze Haagse schatten ook. Hou onze Instagram en Facebook in de gaten voor de nieuwste updates, de leukste weekagenda en de nieuwste ontdekkingen!

Geschreven door

Renee Dekkers