Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Couqou

Zullen we afspreken dat we deze Haagse schat onder ons houden? Je vindt conceptstore Couqou in een steegje aan het Noordeinde. Wat een aanwinst!

Shop till you drop

Couqou

Een zaakje waar je als Hagenaar waarschijnlijk al heel vaak heel dichtbij bent geweest, maar misschien ongemerkt geen blik waardig hebt gegund. Een Haagse schat die die naam eer aandoet. Een plek waarvoor je even van de gebaande paden afgaat, een verstopte parel in de straat die iedere Hagenaar kent: Het Noordeinde.

Betreden op eigen risico

Als je via een te schattig steegje bij Couqou binnenstapt, weten we haast zeker dat je net als wij een soort van acute koopdrang ervaart. De allermooiste handgemaakte meubels, toffe kledingstukken en fijne accessoires lachen je toe. Een winkel waar het lastig is om met lege handen naar buiten te gaan. Een winkel die uitnodigt om even de tijd te nemen en lekker rond te kijken.

Meubels op maat

De meubels, die volledig naar wens en smaak kunnen worden gemaakt, worden door Niek met veel liefde en toewijding gemaakt in de werkplaats in Leidschendam. Een kleine selectie kun je in de winkel aanschouwen. Daar word je met open armen ontvangen door zijn vrouw Jacqueline, samen zijn zij eigenaar van deze toffe zaak.