Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Couqou

Zullen we afspreken dat we deze Haagse schat onder ons houden? Je vindt conceptstore Couqou in een steegje aan het Noordeinde. Wat een aanwinst!

Shop till you drop

Couqou

Een zaakje waar je als Hagenaar waarschijnlijk al heel vaak heel dichtbij bent geweest, maar dat je misschien ongemerkt geen blik waardig hebt gegund. Een Haagse schat die onze naam eer aandoet. Een plek waarvoor je even van de gebaande paden afgaat op een verstopte parel in de straat die iedere Hagenaar kent: Het Noordeinde.

Betreden op eigen risico

Als je via een te schattig steegje bij Couqou binnenstapt, weten we haast zeker dat je net als wij een acute koopdrang ervaart. De allermooiste handgemaakte meubels, toffe kledingstukken en fijne accessoires lachen je toe. Een winkel waar het lastig is om met lege handen naar buiten te lopen. Een winkel die uitnodigt om even de tijd te nemen en lekker rond te kijken.

Couqou_Haagseschatten shop

Meubels op maat

De meubels, die volledig naar wens en smaak kunnen worden gemaakt, worden door Niek met veel liefde en toewijding gemaakt in de werkplaats in Leidschendam. Een kleine selectie kun je in de winkel aanschouwen. Daar word je met open armen ontvangen door zijn vrouw Jacqueline en samen zijn zij eigenaar van deze toffe zaak vol moois.

Cadeaubon van Haagse Schatten den haag lokaal cadeau

Bij Couqou lever je niet alleen je Haagse Schatten cadeaubon in, je kunt deze hier ook kopen! Nog op zoek naar een lokaal Haags cadeautje? Loop hier dan binnen en laat zo’n leuk pakketje samenstellen met onze cadeaubon, de Haagse schatkaart en een lief kaartje. We weten zeker dat je daar iemand blij mee maakt!