Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Toffe meubels en meer

Op zoek naar een tof meubelstuk? Of je nieuwe (inhoud van je) kledingkast? Duik het steegje op Noordeinde in en ga langs bij Couqou!

woensdag 8 maart 2023

Een Haagse schat zoals we ze het liefste zien. Op een geheime plek, in een zijstraatje van het Noordeinde hebben we namelijk een bijzonder zaakje gespot: Couqou. Niet zomaar een winkel met hele mooie spullen. Nee, een plek waar twee mensen met een enorme passie toffe op maat gemaakte meubels maken en veel andere mooie producten verkopen. 

Niek en Jacqueline, de eigenaren van Couqou hebben liefde voor interieur, design en ambacht en maken unieke meubels in hun eigen werkplaats. Je kunt hier shoppen met een specifieke persoonlijke wens. Op zoek naar dat ene bijzondere meubel voor je huis, voor op kantoor of elders? Dan maken ze met liefde een mooi meubel voor jou op maat. Kies zelf de materialen, kleuren en afmetingen en ontwerp samen iets bijzonders. Een houten dressoir, een stalen bijzettafel of een betonnen wandmeubel? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en ze mixen maar al te graag al deze materialen in één product. Hoe tof!

Couqou_Haagseschatten shop

Neem een kijkje in de werkplaats

In de winkel aan Noordeinde kun je de basiscollectie zien, maar er zit zoveel meer achter al die mooi uitgestalde spulletjes. Wil je de maker achter deze producten ontmoeten? Dan kun je een afspraak maken om een kijkje te nemen in de werkplaats. Je moet er wel even voor naar Leidschendam tuffen, maar dan zie je wel wat er achter de schermen gebeurt en hoe het door jou uitgedachte meubelstuk nu precies tot stand komt.

Naast meubels kun je ook terecht voor de kleinere koopjes. Bijzondere, schattige en mooie sieraden, fijne jurkjes, truien en broeken van goed materiaal en andere toffe hebbedingen die voornamelijk uit Frankrijk zijn geïmporteerd. Een hele toffe winkel waar je écht geweest moet zijn. Spring dus op je fiets en neem een kijkje bij deze verstopte Haagse Schat.

Bij Couqou lever je niet alleen je Haagse Schatten cadeaubon in, je kunt deze hier ook kopen! Nog op zoek naar een lokaal Haags cadeautje? Loop hier dan binnen en laat zo’n leuk pakketje samenstellen met onze cadeaubon, de Haagse schatkaart en een lief kaartje. We weten zeker dat je daar iemand blij mee maakt!

Geschreven door

Marijn Pot