Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

La Paulowna Boutique Hotel

Toerist in eigen stad, of breng je een bezoekje aan Den Haag? La Paulowna Boutique Hotel is waar je het allerliefste wil slapen.

Haagse happiness

Aan het Anna Paulownaplein, vind je het prachtige boutique hotel La Paulowna. Een kleinschalig hotel met prachtige kamers, wat je het liefst aan iedereen wil aanraden die een dagje en nachtje naar Den Haag komt. Tegelijkertijd zou je dit unieke plekje ook héél graag voor jezelf houden. De eigenaren van La Paulowna zijn Anuschka en Wim. Zij zijn sinds 2015 eigenaren van dit oude kantoorpand en hebben dit helemaal zelf omgetoverd tot deze heerlijke plek waar je nooit meer weg wil. De kamers zijn prachtig, het uitzicht op het gezellige pleintje is fantastisch en Anuschka is een geweldige gastvrouw.

Familiekwaaltje

Dat Wim en Anuschka een hotel zijn begonnen, is niet gek als je kijkt naar de familie stamboom. Ook de locatie is geen toeval. Zo hebben zowel Wims broer en Wims zus een B&B in Brugge. Toen het oude kantoorpand op het Anna Paulownaplein al een tijdje leeg stond, begon het bij Wim toch wel een beetje te kriebelen. Een leeg pand perfect voor een boutique hotel en dat ook nog eens op het pleintje waar zij samen woonden. Toeval of niet?

Goed voor de mens en natuur

Anuschka weet met haar gevoel voor styling, precies hoe je de perfecte kamer ontwerpt. Heerlijk als je man dan ook nog eens onwijs goed kan klussen. Zodra je een kamer binnen stapt, voel je je thuis. Het zijn de kleine dingetjes die het zo gezellig maken. Een mooi tijdschrift of boek, een gezellige poef met een kleedje er op, het beddengoed en zo kan ik nog wel even doorgaan. Elke kamer is net een beetje anders en elk heeft zijn unieke elementen. Dus je kan makkelijker vaker dan 1x dit hotel boeken. Met 9 verschillende suites is het elke keer weer een verassing!  Maar ook aan de natuur is gedacht. Denk aan natuur vriendelijk wc-papier, de 3 nieuwe kamers die volledig gasvrij zijn en ook zijn er verschillende waterbesparende maatregelen zonder dat je hoeft in te leveren op een heerlijk warm bad.

Heb jij je favoriete suite al geboekt?