Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

La Paulowna, het mooiste hotel van Den Haag

Met trots stellen wij jullie voor aan onze nieuwste Haagse Schat en eerste hotel, Boutique Hotel La Paulowna.

zaterdag 4 december 2021

We hebben zulk leuk nieuws! La Paulowna, je weet wel dat super gezellige en mooie hotel op het Anna Paulownaplein. Dat is onze nieuwste Haagse Schat! Tijdens ons bezoekje heb ik de kamers mogen zien en ik kan jullie vertellen, hier wil je slapen! Ook de locatie is helemaal het einde. Omringd door allemaal leuke horeca, aan het ó zo gezellige pleintje en ook nog eens heel centraal in Den Haag. In 10 minuutjes naar het strand, maar ook zo in het centrum. Komen jouw muren inmiddels op je af of heb je gewoon zin in een vakantie in eigen stad, boek je kamer dan zo snel mogelijk.  Ik beloof je, hier krijg je geen spijt van! Behalve dat je eigen kamer daarna misschien wel wat tegenvalt.. 

Maak kennis met de eigenaren

Anuschka en haar man Wim zijn de eigenaren van dit prachtige boutique hotel. Zelf woonden zij aan dit heerlijke pleintje met heel veel plezier. ‘ S ochtends de dag opstarten met een lekker koffietje in het ene tentje, lunchen bij de volgende en uiteten in het restaurant daarnaast. Ja, aan dat pleintje zit je goed. Anuschka reisde in die tijd veel voor haar werk. Van New York naar Hong Kong en van Marokko tot Mauritius. Hoe verschillend elke plek ook was, zo hetzelfde was elke overnachting in zo’n zelfde grootschalig hotel. De behoefte aan een kleinschalig en persoonlijk hotel werd steeds groter. Met verschillende familieleden in de hotellerie en gastronomie, begon het bij Wim ook te kriebelen. Toen het kantoorpand aan hun pleintje al een aantal jaar leeg stond, hebben zij uiteindelijk de knoop doorgehakt en zo ging Boutique hotel La Paulowna in 2015 open.

Liefde op het eerste gezicht

Dit slaat op de super stijlvolle kamers. Zodra de deur open gaat, ben je op slag verliefd! Elke kamer is anders en heeft net een beetje een andere stijl. Maar het gevoel van thuiskomen is in elke kamer goed voelbaar. De prachtige inrichting, heerlijke stoeltjes om even in relaxen en in elke kamer een bed waar je meteen in wil liggen. Daarnaast geniet je van de prachtige uitzichten op het pleintje, een fiets voor je eigen ontdekkingstour, een heerlijk terrasje en zelfs de vergaderzaal is prachtig! Sinds dit jaar hebben ze er 3 nieuwe kamers bij, deze zijn aan de overkant van het hotel en hebben dus een uniek uitzicht op het hotel zelf. De kamers zijn naast heel stijlvol, ook nog eens heel duurzaam. Niet voor niks zijn ze in het bezit van de green key certificaat.

Het is bijna kerst, dus..

Een overnachting in een hotel is natuurlijk altijd goed, maar deze periode van het jaar is wel echt super geschikt! Met de kerstdagen voor de deur, heb je het ideale cadeautje voor jouw geliefde. Samen een nachtje in dit heerlijke hotel, dan heb jij er ook nog wat aan!  De dagen worden steeds kouder, donkerder en korter, dus een super goed excuus om er niet op uit te hoeven en lekker in je kamer te kunnen blijven. In een hotel als Paulowna is dat het liefste wat je wil! Meer mensen die januari altijd de moeilijkste en langste maand van het jaar vinden? Maak deze maand wat comfortabeler, door jezelf een paar dagen te verstoppen. Januari wordt zo vast een stuk makkelijker!

 

 

Geschreven door

Renee Dekkers