Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

La Paulowna, het mooiste hotel van Den Haag

Met trots stellen wij jullie voor aan onze nieuwste Haagse Schat en eerste hotel, Boutique Hotel La Paulowna.

zaterdag 4 december 2021

We hebben zulk leuk nieuws! La Paulowna, dat super gezellige en mooie hotel op het Anna Paulownaplein is onze nieuwste Haagse schat! Tijdens ons bezoekje hebben we de kamers mogen zien en we kunnen jullie vertellen, hier wil je slapen! Niet alleen het hotel zelf, ook de locatie is helemaal het einde. Omringd door allemaal leuke horeca, aan het óh zo gezellige pleintje en ook nog eens heel centraal in Den Haag. In tien minuutjes naar het strand, maar ook zo in het centrum.

Kom je een citytrip Den Haag doen? Of heb je als Hagenees gewoon zin in een vakantie in eigen stad? Boek dan snel een van de heerlijke kamers in dit hotel. We beloven je dat je hier geen spijt van krijgt! 

Maak kennis met de eigenaren

Anuschka en haar man Wim zijn de eigenaren van dit prachtige boutique hotel. Zelf woonden zij al jaren met veel plezier aan dit heerlijke pleintje. ‘ S ochtends de dag opstarten met een lekker koffietje in het ene tentje, lunchen bij de volgende en uiteten in het restaurant daarnaast. Ja, aan dat pleintje zit je goed. Anuschka reisde in die tijd veel voor haar werk. Van New York naar Hong Kong en van Marokko tot Mauritius. Hoe verschillend elke plek ook was, zo hetzelfde was elke overnachting in zo’n zelfde grootschalig hotel. De behoefte aan een kleinschalig en persoonlijk hotel werd steeds groter.

Met verschillende familieleden in de hotellerie en gastronomie, begon het bij Wim ook te kriebelen. Toen het kantoorpand aan hun pleintje al een aantal jaar leeg stond, hakten zij uiteindelijk de knoop door en zo ging Boutique hotel La Paulowna in 2015 open!

Liefde op het eerste gezicht

Zodra de deur open gaat, ben je op slag verliefd! Op het hotel, maar ook op de kamers waar wij even binnen mochten gluren. Elke kamer is anders en heeft net een beetje een andere stijl. Maar het gevoel van thuiskomen is in elke kamer goed voelbaar. Met een prachtige inrichting, heerlijke stoeltjes om even in relaxen en in elke kamer een luxe bed waar je meteen in wil springen. Daarnaast geniet je van de prachtige uitzichten op het pleintje, staat er een fiets voor je klaar voor je eigen ontdekkingstour, is er een heerlijk terrasje en zelfs een prachtige vergaderzaal!

Sinds kort zijn er drie nieuwe kamers bijgebouwd aan de overkant van het hotel. Des te leuker dat die dus een uniek uitzicht hebben op het hotel zelf. De kamers zijn niet alleen heel stijlvol, maar ook nog eens heel duurzaam. Niet voor niks is La Paulowna in het bezit van de green key certificaat.

Toerist in eigen stad

Een overnachting in een hotel is natuurlijk altijd goed, al zal je niet zo snel in je eigen stad neerstrijken! Toch kan dit nog wel eens een verrassend uitje zijn. Even van huis, maar niet al het gedoe van de reis. En natuurlijk mag je dit hotel ook gewoon aanraden aan al je niet-Haagse vrienden, familie en collega’s.

Geef je ze een Haagse Schatten cadeaubon? Dan kunnen ze die hier natuurlijk inleveren. Extra fijn is dat La Paulowna ook een van onze fysieke verkooppunten is. Vanaf nu koop je hier dus snel een makkelijk een Haagse Schatten cadeaubon! Handig, want ook na werktijd kun je bij de receptie terecht voor een last minute cadeautje.

Geschreven door

Renee Dekkers