Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Little Green Shop

Little Green Shop: een perfecte mix van planten, lifestyle, meubels en vintage kleding. Een van onze favorieten zaakjes in het Zeeheldenkwartier!

Shop till you drop

Little Green Shop

Voor iedereen met een liefde voor planten, mooie (woon)accessoires en vintage vondsten is Little Green Shop in het Zeeheldenkwartier een must visit. Een winkel waar je simpelweg hebberig van wordt en waar het lastig is om met lege handen weer naar buiten te gaan. Niets voor niets een Haagse schat vanaf het allereerste begin.

Groene vingers

Of je nu wel of geen groene vingers hebt, maakt eigenlijk niet uit. Als je maar dol bent op plantjes komt het helemaal goed. Met het kundige advies van Barro (hoofd plantjes) en Zoë (hoofd styling) tover jij je paleisje in no time om tot een nog fijnere plek, maar ook om enkel inspiratie op te doen is dit een fijne plek.

Kom in de kas

En wat het leuke is: in de achtertuin van deze fijne winkel vind je een heuse kas. Deze kas staat bomvol mooie plantjes, die Barro allemaal met liefde verzorgt. Little Green Shop staat voor: lokaal, duurzaam en toffe samenwerkingen. Oh en wist je eigenlijk al dat je onze Haagse schatten cadeaubonnen hier ook kunt kopen?