Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Groen, groener, groenst!

Of je nu wel of geen groene vingers hebt, maakt eigenlijk niet uit. Als je maar dol bent op plantjes, dan komt het bij Little Green Shop helemaal goed.

dinsdag 28 februari 2023

Met het voorjaar op komst is Little Green Shop in het Zeeheldenkwartier een must visit! Een winkel bomvol planten in bijpassende potten, mooie  woonaccessoires en vintage vondsten. Een winkel waar je simpelweg hebberig van wordt en waar het lastig is om met lege handen weer naar buiten te gaan. 

Groene vingers

Of je nu wel of geen groene vingers hebt, maakt eigenlijk niet uit. Als je maar dol bent op plantjes, dan komt het helemaal goed. Met het kundige advies van Barro (hoofd plantjes) en Zoë (hoofd styling) tover jij je paleisje in no time om tot een nog fijnere plek, maar ook om enkel inspiratie op te doen is dit een heerlijke plek. En wist je al dat je hier ook moet zijn om zo’n leuke kokedama te bemachtigen? Je kent ze misschien wel, van die gezellige planten waarvan de wortels van de plant in een balletje van aarde en mos groeien. Ook wel Japanse kunst genoemd. En laat Barro daar nou net expert in zijn!

Kom in de kas

Wat deze groene stadswinkel nog meer uniek maakt? In de achtertuin van deze fijne winkel vind je een heuse kas. Op dit moment wordt deze samen met de rest van de tuin helemaal voorjaarsklaar gemaakt. De borders worden ingezaaid en een gezellig zitje – met hopelijk ooit een mooie klimplant – maken het lekker knus in de tuin.  De kas staat vanaf april weer bomvol mooie (binnen)planten, die Barro allemaal met liefde verzorgt.

Voor een bezoekje aan de tuin moet je dus nog even geduld hebben tot april, maar de deur van de winkel staat uiteraard gewoon wagenwijd voor jou open!

Geschreven door

Barbara van Rest