Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Boulderhal Walhalla

Boulderhal Walhalla in de Haagse Sportcentrale heeft het allemaal! Een toffe plek om te sporten, te chillen en fijne mensen te ontmoeten.

Haagse happiness

Boulderhal Walhalla

Nadat we een tijdje geleden boulderhal De Campus in Escamp ontdekten, heeft boulderhal Walhalla in de Haagse Sportcentrale in Laak ons nu ook mega positief verrast. Wat een toffe plek! Een beetje rauw, maar zeker niet kil. Een plek waar sporten, chillen en ontmoeten centraal staat.

Fijne vibes

Vintage banken, bordspelletjes, een gezellige bar. Allemaal ingrediënten die deze boulderhal, net als grote broer De Campus overigens, gewoon een heel chille plek maken. En het toffe is dat de Haagse Sportcentrale een verzamelgebouw is voor verschillende urban sporten. Tof om te kijken, of ook eens uit te proberen dus. Ons sporthart gaat er sneller van kloppen!

Biertjes & Boulderen

Na al dat klimmen een beetje dorstig geworden en je bidon al lang leeg is, is er (afhankelijk van het tijdstip van je bouldersessie uiteraard: wij adviseren de einde van middag of avond in deze…) natuurlijk niets lekkerder dan een lekker koud biertje van de tap. Heb jij even geluk, want ook dat kan hier! Een fijne plek om na het sporten nog even te blijven hangen voor de geliefde ‘derde helft’. Cheers!