Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Walhalla heeft het allemaal!

Verborgen in de Haagse wijk Laak, vind boulderhal Walhalla. Na één bezoekje wordt boulderen zeker weten jouw verslaving van deze winter!

woensdag 28 oktober 2020

Men neme: een super ontspannen en gezellige vibe, heerlijke vintage banken, de leukste bordspelletjes, super lief en behulpzaam personeel en een aantal andere leuke en sportieve bezoekers. Al nieuwsgierig over welke Haagse Schat ik het heb? Wat dacht je van de gezellige en nieuwste Boulderhal van Den Haag. Oh, en wat ze ook hebben, tal van uitdagende routes! Ja Boulderhal Walhalla heeft het allemaal!

Verborgen in Laak, in de Haagse Sportcentrale, is deze fantastische boulderhal te vinden. Het kleine broertje van Boulderhal de Campus. De oprichters van deze boulderhal weten maar al te goed hoe verslavend boulderen werkt en spelen hier perfect op in. Zo zijn de openingstijden lekker ruim, zelfs om tien uur avonds ben je nog welkom voor een late night work-out. En denk je eindelijk alle routes gehaald te hebben? Mooi niet, want een week later zie je dat de hele muur is omgetoverd met nieuwe routes. Zo raak je nooit uitgeboulderd!

Het zijn de kleine details die deze plek zo fijn maken! Denk aan herbruikbare bekers voor een glaasje water tijdens het boulderen, inclusief gebruiksaanwijzing hoe je de beker neer moet zetten om andere klimmers te laten weten dat de beker gebruikt is. En dan hebben we het nog niet eens over het horecagedeelte gehad. Om je alvast een beetje lekker te maken, picture this: plof, wanneer je jezelf een pauze gunt, neer in een van de heerlijke vintage banken en pak er een bordspelletje bij. Bestel een drankje naar keuze aan de bar (de koffiepuristen onder ons kunnen je de koffie hier van harte aanraden!). Na het boulderen toe een borrel? Ook daar is aan gedacht. Zo zijn er verschillende biertjes van de tap en nog heel veel andere lekkere drankjes die voor je koud staan!

Het enige wat je nu nog te doen staat is reserveren via de website. Neem een maatje mee, zodat je elkaar op afstand kan coachen tijdens het klimmen en omdat het gewoon heel gezellig is. Vergeet ook je Haagse Schatten cadeaubon niet, want die kun je hier uiteraard gebruiken. Spring op je fiets, trek je kekke boulderschoentjes aan en boulderen maar! We durven wel te zeggen dat jij na dit eerste bezoekje boulderverslaafd raakt!

Volg deze Haagse Schat op Instagram voor de nieuwste updates over nieuwe routes en voor handige filmpjes waarin de pro’s laten zien hoe je bepaalde routes moet klimmen. Kun je de volgende keer meteen een goede indruk maken!

 

Geschreven door

Marijn Pot