Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

The Shore

De meest duurzame strandtent van Nederland staat in Scheveningen. Ontdek het knusse The Shore èn de toffe ondernemers erachter.

Happies & bakkies

The Shore

Niet zomaar een strandtent, maar eentje waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Waar ze zelfvoorzienend zijn en waar altijd een heel chille sfeer hangt. Dat is The Shore. Ondanks z’n kleine afmetingen, sinds een paar jaar een heus begrip op Scheveningen. En da’s niet voor niks, het is er nu eenmaal heel erg fijn.  

Haagse bakkies

The Shore is misschien wel meer een ontmoetingsplaats voor surfers dan een reguliere strandtent. Je ploft er buiten neer op een van de picknickbanken en geniet van het enige echte Haagse bakkie van koffiebranderij Roast Factory. Met uitzicht op het sportstrand en omringd door surfers is er altijd wel iets te beleven en te bekijken. En dan zijn er ook nog regelmatig toffe evenementen als exposities, gitaarlessen en muziek- en surffestivals.

Duurzaam & biologisch

Een strandtent die volledig zelfvoorzienend is en waar alle producten (zelfs de biertjes) volledig biologisch zijn. Een kleine, maar mega lekkere menukaart die vooral bestaat uit pannenkoeken en taco’s, maar ook goede taartjes en lekkere sapjes. Gewoon lekker eten in een heel chile vibe, dat is The Shore in essentie.