Cadeaubon bestellen

Shop till you drop

Eiber Bier

Een kleinschalige bierbrouwerij uit Den Haag met een mooie selectie van de lekkerste basisbieren en af en toe een verrassend exclusief biertje.

Shop till you drop

Eiber Bier

Als je het hebt over een écht Haags biertje, biertjes geboren uit liefde voor het brouwen en biertjes die niets te klagen hebben over persoonlijke aandacht, dan heb je het over Eiber Bier. Een uit de hand gelopen hobby die startte in de eigen keuken, maar inmiddels is uitgegroeid tot een mooi lokaal biermerk en niet meer is weg te denken bij menig lokale ondernemer. 

Eigenwijze ooievaar

En nee, dan hebben we het niet over eigenaar Jasper, of zijn minstens zo enthousiaste vriendin Louise, nee we doelen op de naam. Want velen namelijk niet blijken te weten is dat ‘Eiber ‘ een ander woord is voor Ooievaar. Juist ja dat beest in ons Haagse stadswapen. Natuurlijk gaven Louise (verantwoordelijk voor de creatieve kant van Eiber) en Jasper hier wel hun eigen draai aan. Met een mooi logo als gevolg. En dat logo prijkt inmiddels op de Hof Blond, De Baron, Zeer Hoppig Bier en de nieuwste aanwinst Achter De Duinen. 

Lokale samenwerking

Daarnaast gaat Eiber dolgraag samenwerkingen aan met andere lokale ondernemers. De Bier & Boat Tour die ze samen met Haagse schat The Hague Boat organiseren is inmiddels een begrip. En ook Eiber & The Chocolate Shop blijken een mooi Haagse schatten setje. Zij bieden samen toffe bier en spijs proeverijen aan. Natuurlijk kan er maar één echt eerste liefde zijn en da’s toch wel Roast Factory, samen brachten zij het speciaalbiertje Koffie Dick uit, dat inmiddels helaas niet meer te verkrijgen is. Het goede nieuws: dit soort samenwerkingen gaat Eiber regelmatig aan, dus volg ze op de voet dan weet je zeker dat je niets mist!