Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Hemd van ‘t lijf: Eiber bier

In deze nieuwe reeks leggen Haagse ondernemers elkaar lastige dilemma's en verrassende vragen voor. Maak kennis met Jasper van Eiber bier!

dinsdag 14 mei 2019

Wat als je een lokale ondernemer vraagt te kiezen tussen verhuizen uit Den Haag of nooit meer ondernemen? Uit Scheveningen of Kijkduin? Uit uitgebreid koken of lekker uit eten? Zomaar een greep uit de dilemma’s die onze Haagse schatten aan elkaar voorleggen in onze nieuwste reeks: Hemd van ‘t lijf! Dilemma’s en verrassende vragen aan elkaar om zo onze Haagse ondernemers nóg beter te leren kennen! Vandaag vraagt Jamie, eigenaar van Dorst Craft Beershop, het hemd van ‘t lijf aan Jasper van EIBER bier. Zit je er klaar voor? En natuurlijk zijn we ook benieuwd wat jullie zouden kiezen uit één van Jasper zijn dilemma’s. Kies jij voor Hagenaar of Hagenees?!

Over Jasper

Jasper is de trotse eigenaar van EIBER bier. Een Haagse biertje op de markt brengen was zijn grootste droom. En dat is hem behoorlijk goed gelukt als je het ons vraagt! Sinds 2016 brouwt hij met veel plezier EIBER bier en voorziet daarmee inmiddels zo’n 75 verkooppunten van de lekkerste Haagse bieren. Het assortiment bestaat uit Hof Blond, De Baron en Zeer Hoppig Bier en daarnaast brouwt hij de leukste en lekkerste exclusieve seizoensbieren, zoals de Kombi (met komkommer) en de Winterbaron (met steranijs en kaneel). Nog meer weten over Jasper? Lees dan snel zijn reactie op de voorgelegde dilemma’s en vragen!

3 x lastig dilemma

 • Hagenaar of Hagenees:
  Helaas kan ik niet kiezen voor Hagenoot (wat een onzin voorstel was dat zeg, maar komt nu toch goed van pas haha!) dus kies ik toch maar voor een Hagenaar!
 • Je bedrijf verkopen of nooit meer bier mogen drinken:
  Deze keuze is eigenlijk niet te doen hoor! Maar dan kies ik toch voor mijn bedrijf verkopen, omdat het vrij ongeloofwaardig is om bier te maken en te verkopen als je zelf nooit een biertje drinkt.
 • Ado Den Haag kampioen van Nederland of Oranje wereldkampioen:
  Dan kies ik voor de meest reële optie en dat is Oranje wereldkampioen met de nieuwe lichting!

3 x verrassende vraag

 • Waar staat EIBER over 5 jaar?
  Nog meer op de Haagse kaart tussen de eigen brouwketels met een mooi proeflokaal.
 • Wat was jouw laatste verkeersboete?
  Die was na de markt van Le Marie Marche, toen ik vergeten was om de auto aan te melden voor het betaald parkeren.
 • Welke wijk in Den Haag is het fijnste om te wonen?
  Het allerliefste woon ik zo snel mogelijk aan de rand van de duinen in de vogelwijk, maar ik hoop eerst maar eens de vruchtenbuurt te halen als tussenstation…

Van deze Haagse schat wil ik álles weten: Stefan van JoeJoe!

Wil je de lekkere Haagse EIBER biertjes proeven? Spring dan op de fiets naar Haagse schatten restaurant De Kade en Sam Sam. Wil je ze voor jezelf kopen of cadeau doen? Bestel ze dan online bij EIBER of ga langs bij Haagse schat The Chocolate Shop en de fijne markt Le Marie Marché.

En vergeet vooral niet je Haagse schatten cadeaubon mee te nemen, als je die nog hebt. Want die kan je op de website van EIBER én bij al deze Haagse schatten inwisselen! 

Geschreven door

Barbara van Rest