Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

The Hague Boat

Een boottocht met The Hague Boat is een unieke kans om Den Haag vanaf het water te ontdekken. Neem iets lekkers mee en plof neer in de zelfgemaakte boot Daisy.

Haagse happiness

The Hague Boat

Een boottocht met deze Haagse schat is een unieke kans om Den Haag vanaf het water te ontdekken. Neem iets lekkers mee, en plof neer in de volledig door schipper Jan volledig zelf gebouwde boot Daisy. Zijn vrouw Leonie vertelt je tijdens de vaart over de leukste highlights, bijzondere pandjes en mooie verhalen van Den Haag.

Bootje varen

Boot Daisy is, inclusief schipper Jan, privé te huren voor een vrijgezellenfeestje, familiedag of ander gezellig samenzijn. Picknickmanden en koeltassen mee en je hebt opeens het ultieme uitje te pakken! En goed nieuws: inmiddels wordt er heel hard gewerkt aan een tweede rondvaartboot met de naam Jane, wij kijken nu al uit onze kennismaking.

Toffe evenementen

Regelmatig worden er door The Hague Boat toffe evenementjes georganiseerd. Wij zijn uiteraard fan van de Bier & Boot tour die ze samen met onze andere Haagse schat Eiber Bier organiseren, maar ook de Joodse tour en de cocktail cruise zijn zeer de moeite waard. Houd de website in de gaten voor de ‘special events’ dan weet je zeker dat je de boot niet mist 😉

Wil je je cadeaubon bij The Hague Boat inleveren? Neem dan even contact op met Leonie via Tel. +31 6 39 82 35 46