Cadeaubon bestellen

Happies & bakkies

Proefboutique

'Borrelen is het nieuwe dineren', en zo is het maar net! Zeker als je gaat borrelen bij proefboutique. Een plek waar borrelen een nieuwe dimensie krijgt. Proef het zelf maar!

Happies & bakkies

‘Borrelen is het nieuwe dineren’, aldus de dames van Proefboutique. En daar zijn wij het helemaal mee eens, zeker met een borrelkaart als deze. Amber en Carolien, fijnproevers van het eerste uur hebben in 2021 de deuren geopend van hun Proefboutique in de Oude Molstraat. Een straat waar borrelen de norm is en waar zij maar al te goed tussen passen. Als je hier eenmaal geborreld hebt, wil je niet meer terug naar dat ‘gewone’ 3-gangen menu! 

Proeven in de Oude Mol

Op 20 november was de grande opening van deze gezellige plek. Helaas duurde het maar even en moesten ook zij in lockdown. Maar al snel waren de (s)lockdown-borrelboxen geboren. Uitgebreide borrelboxen met heerlijke hapjes én een drankje, zo bij je thuis bezorgd! Deze dames lieten zich niet zo snel uit het veld slaan. Inmiddels zijn ze gelukkig helemaal open en kan je terecht in hun gezellige boutique. Een gezellig, knus plekje, waar je nu ook kan genieten van het terras.  Als het ergens gezellig is aan een terrasje, is dat wel in de Oude Mol!

Haags netwerk

Lokaal is iets waar deze dames zich hard voor maken. Zo hebben ze nu al een heel Haags netwerk weten op te bouwen. Het fantastische stokbrood komt van Bartine, de goede koffie van Roast Factory en bijzonder bier van Haagsche Broeder. Alle producten kiezen ze met liefde uit en over elk hapje is nagedacht. Geen standaard borrelhapjes op de kaart, nee unieke en originele recepten die met liefde worden bereid. Wij kunnen alvast verklappen, dat proef je echt!

Proefboutique is elke woensdag t/m zondag geopend voor zowel de vroege borrelaars als de avondhappers!