Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Borrelen is het nieuwe dineren

Het gezelligste borrelstraatje in hartje centrum is een overheerlijke borrelplek rijker. Lees snel waarom Proefboutique een echte schat is!

donderdag 7 april 2022

Borrelen? Wie is daar nou niet dol op? Nou wij wel en zeker in de Oude Molstraat. Het gezelligste borrelstraatje in hartje centrum, dat sinds november 2021 een overheerlijke borrelplek rijker is! We hebben het over ons nieuwste Haagse schat, Proefboutique. Een plek waar borrelen een andere dimensie krijgt. Amber en Carolien zijn de trotse eigenaressen van dit hele fijne plekje en nodigen je graag uit om te ervaren waarom borrelen zo leuk en lekker is! 

Route door de kaart

Ik waarschuw je alvast, één blik op de menukaart en je zit meteen op je fiets richting de Oude Mol. Dit is borrelen 2.0! Een kaart vol spannende hapjes en bites, nieuwe lunchgerechten, uitmuntende wijnen en overheerlijke plankjes. Ik kan me voorstellen dat je niet kan kiezen en dat hoeft ook niet, want met de uitgebreide proefplank is jouw borrel echt helemaal compleet. Een plank vol verschillende hapjes die bedoeld is voor twee, maar die je eigenlijk niet wil delen. En kom alsjeblieft op de fiets, want met deze wijnkaart is 1 wijntje haast onmogelijk!

Goed vertoeven in de Oude Molstraat

De Oude Mol, hét straatje in Den Haag, waar je eigenlijk minstens één keer in de week wil zitten. Zo denken Amber en Carolien er ook over. Beide echte horecatijgers, die zelf ook dol zijn op borrelen. Na veel werken in de horeca op verschillende plekken, gingen de dames toch wel dromen van een eigen plekje. Deze droom werd eind 2021 werkelijkheid. Of de Oude Mol op het plan stond? Nee hoor, maar dit gezellige plekje kwam gewoon op hun pad! Soms loopt het leven echt zoals het zou moeten. Met de zomer in aantocht moet je weten dat ze ook een heel gezellig terrasje buiten hebben. Zie je het al voor je? Wijntje in de hand, een tafel vol hapjes, je favoriete gezelschap en de gezellige geluiden van de straat op de achtergrond. Man, laat die borrelzomer maar beginnen!

Kan je niet tot zo lang wachten voor je op pad mag? De dames zijn ook gewoon open voor lunch en koffie. Geniet van een bakkie met de bonen van Roast Factory en één van de lekkere lunchgerechten. Loop hierna een rondje door het gezellige hofkwartier om vervolgens terug te komen voor  dat verdiende glas wijn en de borrel waar je al de hele dag naar uit hebt gekeken. Maar pas op, want hierna zal borrelen nooit meer hetzelfde zijn…

Geschreven door

Renee Dekkers