Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haags Hoog

Een plek op hoogte met een uniek uitzicht. Op de bovenste verdieping van The New Farm, vind je de lekkerste koffie, beste biertjes en leukste events.

Haagse happiness

De biertjes van Eiber, koffie van Roast Factory en een uniek uitzicht over Den Haag? Dit gaat over Haags Hoog. Dé creatieve hotspot van Den Haag! Haags Hoog vind je op de allerhoogste verdieping van The New Farm, een bijzonder pand midden in Laak. Een plek met events in alle soorten en maten, waar je naar toffe programmering ook je eigen event kan organiseren. Wanneer kom jij langs op deze unieke plek? 

Eigen programmering

Een proeflokaal, een serre en een kas in het industriële pand aan de Televisiestraat vormen samen Haags Hoog. En op die te gekke, inspirerende plek organiseert het team van Haags Hoog dus heel regelmatig eigen evenementen. Van pop-up diners tot kledingswaps en van live-muziek tot pubquizen. Wat Haags Hoog zo uniek maakt? Naast het fantastische uitzicht over onze mooie stad is Haags Hoog een samenwerking tussen drie lokale ondernemers die op hun beurt weer zoveel mogelijk samenwerken met andere Haagse ondernemers. Zeker weten dat je niets meer mist? Houd dan de socials in de gaten!

Voor al uw feesten en partijen

Haags Hoog kan trouwens ook het decor zijn voor jouw eigen event. Dus wil jij graag een verjaardagsfeestje of ander feestje vieren op deze mooie plek?Of eens op een echt toffe plek vergaderen met werk, of een bedrijfsborrel organiseren? Ook dat kan! Wij durven wel te zeggen dat je sowieso indruk gaat maken met de keuze van je locatie.