Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Kom (nooit meer) van dat dak af!

Een nieuwe schat op hoogste verdieping met het mooiste uitzicht over héél Den Haag! Spring op de fiets en ontdek deze unieke plek.

donderdag 21 april 2022

Op het dak van de Televisiestraat 2 (en yes de oplettende lezer weet dat het ons Haagse Schatten headquarters in datzelfde pand zit) vind je een nieuwe toffe plek om ontdekt te worden. Je ziet de kas op het dak al vanuit de verte en elke keer als ik er langsfietste werd ik zó nieuwsgierig. Wat zit er toch in die kas boven op het dak? Dat kan ik je nu vertellen! Op de 7e etage van het industriële pand aan het randje van het centrum vind je onze nieuwste Haagse schat: Haags Hoog. Een unieke plek voor nieuwe ontmoetingen, toffe events en de plek waar je de lekkerste biertjes en bakkies drinkt. Dus trek snel je agenda, trommel je vrienden op en maak kennis met Haags Hoog!

Bakkies & Borrels

Elke vrijdag is Haags Hoog geopend van 10 uur ‘s ochtends tot 20 uur ‘s avonds. Je begint de dag er met een heerlijk bakkie koffie van Roast Factory, en naarmate de dag vordert ga je langzaam over richting de biertjes van Eiber. Ondertussen geniet je van het fenomenale uitzicht over de stad! Ik durf te wedden dat ook jij even met je mond vol tanden staat als je voor de eerste keer bovenkomt. En hoe hard ik mijn best ook doe, het is maar lastig te beschrijven wat voor een unieke plek Haags Hoog is. Het uitzicht, de lichtinval, de toffe planten, de fijne vibe. Overdag is Haags Hoog een super fijne flexwerkplek en weer eens wat anders dan die keukentafel, maar voor je het weet is de werkdag voorbij en kan je zo over in de borrel, hoe lekker is dat?!

Events op grote hoogte

Er is meer om richting Haags Hoog te fietsen. Naast lekkere koffies en borrels, staat er bijna elke vrijdag iets extra’s op het programma. Denk aan een wijnproeverij of een inspirerende lezing. Een bijzondere film of een gezellige spelletjesavond. Ook komende weken staat er van alles gepland. De agenda voor april en mei:

  • Op vrijdag 29 april is het spelletjes tijd! Vanaf 16.00 uur staat de sjoelbak klaar en worden er spelletjes gespeeld. Neem je vrienden, familie en wat spelletjes mee en geniet van een gezellige spelletjesavond!
  • Op vrijdag 6 mei wordt er muziek gemaakt tijdens een heuse jamsessie, voor iedereen die het leuk vindt om muziek te maken of gewoon lekker te luisteren!
  • Op vrijdag 13 mei vind je de dames van de Naaierij in de kas met hun beroemde kledingswap! De kaartjes gaan binnenkort in de verkoop, dus houd de website van de Naaierij en Haags Hoog in de gaten en mis het niet!
  • Op vrijdag 20 mei is er een filmavond voor de echte Den Haag liefhebber. Welke film je gaat kijken is nog even geheim, maar kunnen je wel al verklappen dat er natuurlijk een Haags tintje aan zit.

Zet deze data vooral alvast in je agenda en houd de website en Instagram van Haags Hoog in de gaten om op de hoogte te blijven van de leukste events!

Zelf de slingers ophangen

Je bruiloft op grote hoogte, een diner op het dak of een vergadering in een kas. Dit klinkt toch best uniek? Haags Hoog is als evenementenlocatie te huur om ook een eigen evenement organiseren. Weer eens wat anders dan meeting in een saaie vergaderzaal of een borrel in je eigen achtertuin of woonkamer. Laat je ideeën er op los, of laat je inspireren door de eventmanager. Na de afgelopen 2 jaar zijn er vast genoeg momenten die ingehaald kunnen worden op deze unieke locatie!

Geschreven door

Renee Dekkers