Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Haags Hoog Festival

Het eerste Haags Hoog Festival is zaterdag 24 september een feit. We kunnen niet wachten en zouden het tof vinden jou ook te zien!

donderdag 15 september 2022

Met gepaste trots presenteren wij jullie, samen met Roast Factory en Eiber Bier, het eerste echte Haags Hoog Festival! Volgende week zaterdag is het zover. En jij kunt erbij zijn. Een festival dat alles in zich heeft om uit te groeien tot een begrip in Den Haag. Want stel je even voor: de lekkerste lokale bakkies, biertjes en bites. Haagse deuntjes, Eiber bierproeverijen en mini-workshops. En natuurlijk sluiten we de dag af met de voetjes van de vloer tijdens een goed feestje in de kas.

Tickets enzo

De entree voor dit fijne festival bedraagt slechts 5 euro per persoon. Enige wat jij hoeft te doen is een ticket te scoren, wij zorgen voor de rest. Zo zijn er verschillende lokale ondernemers van de partij om jou van de lekkerste hapjes te voorzien. Kies voor sushi van De Sushimeisjes of smul van een lekkere pasta van Wholy Greens, de onderbuurman van Haags Hoog. En laten we vooral Het Balihuisje niet vergeten, voor de allerlekkerste saté van Den Haag. Alles vers voor jouw neus klaargemaakt, zodat je met een volle maag de dansvloer op kunt.

(Muzikale) programmering

Want gedanst gaat er worden! Een beetje meedeinen op de fijne klanken van Babette Zwinkels om te komen, de eerste danspassen op het fijne vinyl van DJ Jen Min Lau en het dak van de kas eraf tijdens de vrolijke house van het DJ duo Simple Soundsystem. Niet zo’n danser? Geen paniek! Gewoon lekker borrelen en luisteren mag ook. Of check de extra programmering en maak jouw festival compleet met een proeverij van Eiber, een van de toffe workshops of neem wat mooie items mee voor de kledingswap.

Zien we je dan?!

Geschreven door

Marlies van der Kolk