Cadeaubon bestellen

Geen onderdeel van een categorie

Het leukste lokale cadeau

Op zoek naar hét lokale cadeau voor feestdagen, een verjaardag of omdat je iemand een schat vindt? Verras iemand met de Haagse Schatten cadeaubon!

donderdag 11 april 2024

Een afscheidscadeautje op je werk, een bedankje van de buren of een verjaardagscadeautje van je oom en tante. Hoe vaak krijg je wel niet een bioscoopbon, boekenbon of cadeaukaart van een grote webshop? Altijd handig, maar erg inspirerend en origineel is het niet…
Het is toch veel leuker om een bon te krijgen die je van de gebaande paden leidt? Naar de mooiste boetiekjes, hipste koffietentjes en beste restaurants. En dan ook nog eens in de leukste stad van het land: ons ège mauie De Haag! Zet de Haagse Schatten cadeaubon op je verlanglijst!

Bij Haagse Schatten zijn we altijd op zoek naar unieke plekjes in de stad. Een relaxte strandtent, een lunchroom vol lekkers, de fijnste beautysalon en winkels vol hebbedingetjes. Er zijn namelijk zo veel bijzondere lokale ondernemers die elke dag weer met passie en liefde voor de stad hun zaak voor ons opengooien! En bij al die door ons verzamelde ondernemers, de Haagse schatten, kun je met je cadeaubon terecht. Dé lokale cadeaubon dus.

Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven

Ga de volgende keer dat je (last-minute) een cadeautje moet verzinnen dus eens voor een lokaal Haags cadeau. Door de enorme diversiteit in aanbod en spreiding door de stad is er voldoende te ontdekken voor iedereen. Van jong tot oud. Voor de sportieveling, de bourgondiër én de cultuurliefhebber. Van ontbijt of brunch tot borrel en diner; van vroeg tot laat kun je bij de schatten terecht. Want we verzamelen voor jullie de beste restaurants, lunchrooms en broodjeszaken van Den Haag, maar ook de bootverhuur, boulderhal, het filmhuis en een fijne kapper. En het leuke is: je doet hiermee gelijk een dagje uit cadeau. Want met je bon op zak en de Haagse schatkaart in je hand, ga je op ontdekkingsreis door Den Haag. Alvast inspiratie opdoen? Stort je op onze blogs, waarin we wekelijks meerder schatten uitlichten en op een rijtje zetten, of volg ons op Instagram voor de laatste updates, tips en Haagse activiteiten!

Lola Bikes and Coffee

Elke dag feest

Natuurlijk is de bon leuk als verjaardagscadeau, vind je deze lokale bon in het kerstpakket én weet Sinterklaas ons al te vinden voor zijn (schoen)cadeautjes. Maar wat dacht je van de minder bekende feestdagen? Secretaressedag, de Dag van de (Mantel)Zorg, Dag van de Leraar, Moeder- en Vaderdag… Geslaagd voor het eindexamen? Rijbewijs gehaald? Of is er een klein Haags schatje geboren? Zo’n cadeaubon is toch passend voor elke gelegenheid!? En vergeet niet af en toe de juf of meester, hockey- of volleybaltrainer en alle hardwerkende vrijwilligers, opa’s, oma’s en buren in het zonnetje te zetten met een leuk lokaal cadeautje.

Brute Bonen Haagse Schatten Cadeaubon

Een typisch Haags cadeau

En het mooie is, elke euro die jij uitgeeft aan de bon wordt gegarandeerd besteed bij een lokale onderneming in Den Haag. Zo kunnen we met elkaar blijven genieten van de Haagse hotspots van al die enthousiaste, gedreven Haagse ondernemers. Inmiddels zijn er ruim zestig Haagse schatten waar je je bon kunt inleveren.

Koop ‘m in onze webshop, of ga langs bij een van onze schatten waar je de cadeaubon fysiek kunt aanschaffen: De Iris, Brute Bonen, Couqou, La Paulowna of De Zelfspot

Geschreven door

Marijn Pot