Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

Vita Hair

De kapsalon waar alles klopt: de serene inrichting, fijne producten, gesprekken met de leukste kapster van Den Haag en natuurlijk je knap gekapte kapsel!

Haagse happiness

Jacqueline, de eigenaresse van Vita Hair, kun je kennen uit het Haagse kapperscircuit. Ze bouwde jarenlange ervaring op en waagde uiteindelijk de sprong met het openen van haar eigen salon. En daar zijn wij maar al te blij mee, want deze kapsalon is een échte Haagse schat. 

Als je het doet, doe het dan goed

Je moet het maar net weten, maar achter de grote grijze deuren aan de Nieuwe Schoolstraat prijkt een prachtige salon waar alle details kloppen. Het is alsof je een Pinterest bord binnenstapt. Met gezellige poefjes, kekke bijzettafels en de mooiste koffiekopjes. Met twee kappersstoelen is het een kleine, maar des te fijnere plek. En dat heeft wat werk gekost! Want Jacqueline heeft hier alles vanaf nul opgebouwd. Het knusse pandje in de Haagse wijk Buurtschap had ze al jaren op het oog en na een rigoureuze verbouwing opende op 1 november 2023 de deuren van Vita Hair.

vita hair kapper den haag

We make hairstories

Het motto van Vita Hair luidt: ‘We make hairstories’, en daar is geen woord aan gelogen. Vanaf het moment dat je de drempel overstapt begint je experience en denkt Jacqueline mee over de mogelijkheden van jouw haar, geeft ze eventuele uitdagende opties en besteedt ze net even extra aandacht aan de details die zorgen voor het kapsel dat het beste bij jouw gezicht past.

En ook wat betreft haar eigen stories zit je hier goed. Want bij Vita Hair geen ongemakkelijke kappersgesprekjes over het weer, maar echte gezelligheid en persoonlijke aandacht.

Cadeaubon van Haagse Schatten den haag lokaal cadeau

Met je Haagse Schatten cadeaubon kun je ook terecht voor een goeie knipbeurt bij Vita Hair. En gun je iemand anders ook zo’n fijne verwennerij? Doe ‘m dan cadeau. Je koopt de bon in onze webshop, of ga langs bij een van onze schatten waar je de cadeaubon fysiek kunt aanschaffen.

Het mooie is, elke euro die jij uitgeeft aan de bon wordt gegarandeerd besteed bij een lokale onderneming in Den Haag. Zo kunnen we met elkaar blijven genieten van de Haagse hotspots van al die enthousiaste, gedreven Haagse ondernemers. Inmiddels zijn er ruim zestig Haagse schatten waar je je bon kunt inleveren. Voor ieder wat wils dus!