Cadeaubon bestellen

Haagse happiness

De geknipte schat

Je bezoekje aan kapsalon Vita Hair in Den Haag is niet alleen fijn voor een frisse coupe, maar ook een lekker uitje voor jezelf.

vrijdag 1 maart 2024

Vita Hair is een Haagse schat zoals een Haagse schat bedoeld is: steengoed aanbod, op een onontdekt plekje, met een fijne sfeer, lieve klanten én een leuke eigenaar. Zo’n plek die je eigenlijk voor jezelf wilt houden, maar uit enthousiasme ook met iedereen deelt. Ik werd er geknipt en gekapt en vertelde iedereen die het wilde horen (en eigenlijk ook iedereen die het niet wilde horen) hoe het kwam dat mijn haar zo goed zat. 

En die reden is Jacqueline. De leukste kapster van Den Haag. Met jarenlange ervaring op zak en een enorme passie voor het kappersvak opende zij op 1 november 2023 haar eigen salon. Hoe spannend het ook was om na jaren in loondienst een eigen zaak te openen en naast knippen, kleuren, stylen en haar specialiteit hair weaves, ook als ondernemer verder te gaan, ze waagde de sprong. En daar zijn wij maar al te blij mee! Want zodra je door de deur stapt bij Vita Hair waan je je in een serene rust met prachtige stoelen, spiegels en tafeltjes en voel je je van begin tot eind op je gemak. We nemen samen de tijd om mijn haar te analyseren en verschillende opties af te wegen. Hoe kort durf ik te gaan? Zijn laagjes wel of geen goed idee? En hoe stylen we de boel af?

vita hair kapper den haag

Tot in de puntjes

Dan gaan we aan de slag. Mijn haren worden gewassen met heerlijke shampoo terwijl ik in een stoel lig met automatisch verstelbare voetensteun en rugleuning. Geen kramp in je nek terwijl je met je kop in de wasbak hangt. Zo ontspannen heb ik er bij de kapper nog nooit bij gelegen. Als we naar de kappersstoel verplaatsen staat mijn cappuccino al klaar en ook deze matcht helemaal bij de neutrale kleurstelling van de salon. Je ziet echt dat hier tot in de puntjes over alle details is nagedacht. En ook mijn haar wordt volledig verzorgd. Geknipt, gesprayd, geföhnd én gestyled met een magisch volumepoeder verlaat ik de salon. Helemaal blij met het resultaat en klaar om aan iedereen te vertellen waarom mijn haar zo goed zit.

Ook klaar voor een nieuwe coupe? Of de beste versie van jouw signature look? Grijp snel je Haagse Schatten cadeaubon uit de la en race naar Vita Hair. Snel zijn, want grote kans dat het hier binnen de kortste keren helemaal volgeboekt zit.

Geschreven door

Marijn Pot